aca-pn 6308 Napisano April 21, 2008 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Danas resio da odem do Kg-a da pazarim jaknu. Svratio sam do Rajka, pogledao sta ima, veoma slab izbor enduro jakni i sve mali brojevi. Ima par Scott jakni (jedna od njih kao sto prodaje Dzony sa foruma, cak je i cena ista) i jedna Held koja mi se svidela, ali je S velicina, mani mala. Razocaram se u izbor enduro opreme kod Rajka i zaputim se u 3T Racing da pogledam Modeka jakne. Kad tamo izbor enduro jakni povelik, ali je problem sto su i same jakne meni povelike, najmanji broj XL. Cene se krecu od 12000 pa do 16500. Probao sve sto su imali, ne vredi, svaka mi je velika. Taman krenuo da izadjem, pozove me ono devojce sto radi tamo, izvuce jednu jaknu iz nekog skrivenog ugla i kaze probaj ovu. Probam - taman mi. Cena ? Jakna je na snizenju, proslogodisnji model, no pogledajte i sami. Pitam pa sto mi odmah ne pokaza, kaze izgleda je neko sklonio zbog snizenja Hvala joj ;D kesiram 9600, izadjem zadovoljan, osmeh na licu sve govori Jakna ima termo postavu koja se skida, protektore na laktovima, ramenima i ledjima, Reissa membranu, 4 spoljna dzepa, 1 unutrasnji i 2 na ledjima koji sluze za ventilaciju. Od Kg-a do kuce vozio u majici i jakni bez postave sa otvorenom ventilacijom i taman mi je bilo prijatno, vetar je ne probija. Bas sam, bas zadovoljan trgovinom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano April 21, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan E pa drago mi je zbog jakne! Jos je i produzeni model, ledja su ti bezbedna. Kakvi su utisci iz voznje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6308 Napisano April 21, 2008 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan utisci iz voznje odlicni, pored toga sto je ne probija vetar mnogo mi se svidja sto ima visok okovratnik, pa stiti vrat, sto nije bio slucaj sa predhodnim jaknama koje sam nosio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano April 21, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro, a protektori, ledjni, rameni, na laktovima? Otvori za ventilaciju, kaisevi za podesavanje sirine, postava, dzepovi unutra-napolju...? Moramo li klestima da vadimo opis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 21, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan fina jakna fina,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6308 Napisano April 21, 2008 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Dodao sam u prvom postu sve sto ima da bude preglednije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano April 21, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Lepo Aco ! U zdravlju da je nosis ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano April 21, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Dobra kupovina. Da te dugo sluzi i da joj jedina namena bude da te stiti od vetra ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano April 22, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna kupovina druze! Cestitam! Mogo si da se javis kad prolazis pored mene pa bi smo isli da obidjemo jos neku radnju sa opremom u KG. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano April 22, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna jakna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano April 22, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan I sta je bilo kada si se vratio u Pn? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano April 22, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan I isao si u Kragujevac samo zbog jakne? Nesto ne verujem... nesto si sigurno precutao ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano April 22, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Bash lepa jaknica i dosta povoljna U zdravlju da je nosish Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano April 22, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sto vise gledam ovu jaknu sve mi se vise cini da je ista ko moja! Da nije ovo Downtown model?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano April 22, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan cestitam, i samo te od vetra i kise cuvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 22, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Bas,bash lep komad moto odece...i koristan! Svidja mi se ali bi bilo dobro da okachish koji je to model od Modeke,da svi znamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6308 Napisano April 22, 2008 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pojma koji je model, na njoj nigde ne pise, a ni na deklaraciji. Gledao malo na netu, nisam naisao na takav model, mora da je iz Novog Pazara ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...