Disko Nindža 10559 Napisano Februar 13, 2018 Hronični Motociklopata, 7344 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem CYCLE SPIRIT pantalone, XL (54) velicina. Pantalone su lepo ocuvane, nigde pokidane, bez padanja, na kolenima je boja malo izbledela ali nista strasno. - Protektori na kolenima i kukovima (na kukovima su sundjerasti) - Dzepovi za ventilaciju na butinama. - Topla postava moze da se vadi. - Mali skriveni dzep sa unutrasnje strane. - Cibzar za povezivanje sa jaknom oko celog struka. i kratki. - Na zadnjoj slici su dimenzije. Cena: 5000 din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Februar 13, 2018 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan sam... Ako se ne prodaju a cena padne na 3000 ja ih uzimam 100%... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10559 Napisano Februar 14, 2018 Hronični Motociklopata, 7344 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nece pasti na 3000, to je sigurno, pa za 3000 jedva mozes da kupis neke obicne maskirne pantalone ili farmerke, a ovo su ipak prave moto pantalone sa protektorima itd... vrede svaku paru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1973 Napisano Februar 14, 2018 Drug član, 961 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan sam... Ako se ne prodaju a cena padne na 4000 ja ih uzimam 100%... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 659 Napisano Februar 14, 2018 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne prodaju a ti odlucis da ih poklonis i u svaki dzep ubacis po soma dinara za gorivo ja ih uzimam 100%... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10559 Napisano Februar 14, 2018 Hronični Motociklopata, 7344 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10559 Napisano Februar 21, 2018 Hronični Motociklopata, 7344 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10559 Napisano Mart 3, 2018 Hronični Motociklopata, 7344 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan i dalje aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10559 Napisano Mart 7, 2018 Hronični Motociklopata, 7344 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...