Jump to content

Moto Zajednica

MUCI ME JEDAN PROBLEM OKO STRUJE.....POMOZITE PRIJATELJI !!!!

Recommended Posts

• U prolazu, 23 postova
  • Motocikl: Gsx-R 600

Imam GSX-R 600 k2  evo problema.....vozim ga normalno kad odjednom mi padne kazaljka sa obrtajima skroz na 0 i za 2 sekunde se vrati normalno, ja u voznji probam da dam zmigavac kad ono nestade na instrument tabli sve i brzina i obrtaji opet na 0, takodje i kada upalim svetlo u voznji.....posle odredjenog vremena sve ok kao da nista nije ni bilo....pa se opet desi isto...  Sta moze to biti, da li je to neki los kontakt ili da nije mozda akumulator ....?  Da napomenem samo da motor pali super iz prve sto dovodi do toga da je akumulator verovatno ispravan! Pomozite mi jer u mojoj blizini nema servisa pa ako se nekome nesto slicno desavalo neka napise da uporedimo ili ako ima neko ideju sta moze biti neka slobodno napise.....U napred HVALA prijatelji !!!!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 863 postova
  • Motocikl: @ UBER ALLES

Odspoji i naprskaj kontak sprejom svaki konektor koji ti je dostupan.Iza farova i u blizini akumulatora i vidi masu na ramu.

Najverovatnije da u nekom od njih gubis masu.

Znaci polako pedantno i na tenane  ;)

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Kao sto Ribolovac rekao, proveri spoj mase, a pogledaj i spoj klema na akumulatoru!

• Zainteresovan, 493 postova
  • Motocikl: Honda Vision

Kao sto rekose, ali sprej nije dovoljan. Alat u ruke i dotegni sve spojeve na instalaciji. Prethodno odvoj klemu sa akumulatora za svaki slucaj da ne napravis neki dar-mar ;).

• U prolazu, 23 postova
  • Motocikl: Gsx-R 600

E hvala drugari ....to sam i hteo da probam ali nikako sada sam malo slabiji sa vremenom pa cim stignem za neki dan uradicu sve na tenane....pa cu se javiti kada se provozam posle toga da vidim da li ce opet zekiti  nesto.....mada se nadam da je u tome samo problem oni dzekovi i te zajebavancije.... veliko hvala pa se cujemo....!!!  Ako slucajno ima jos neko nekakvo misljenje neka pridoda slobodno...

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja