Golub 1641 Napisano Februar 8, 2018 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Hocu da promenim sve tecnosti u motoru, posto do sada nisam imao vodenjaru zanima me koje antifrize koristite? Vidim G12, G12+, G13... ima i neki Motulov - MOTOCOOL expert 1/1 kao bas za motore. U tom moru antifriza nisam bas pametan pa da cujem jos neko misljenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1725 Napisano Februar 8, 2018 Drug član, 1473 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Kupi stari dobri Korsantin, sipaj i ne razmisljaj vise o tome. Decenijama vozim generacije vozila sa njime u rashladnom sistemu, i nikakve zamerke nemam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja2468 146 Napisano Februar 8, 2018 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CN250 Helix, Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi g12 ili g12+ bilo kojeg proizvodjaca. Ja u svim vozilima koristim febi (ili swag, isti djavo) i nisam imao nikad problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 9, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Samo vidi u manualu kakav antifriz se preporučuje za tvoj motcikl. Takav i tražiš. Mislim da nema potrebe da dodatno plaćaš imena kao šti su Motul i ostali brendovi za motore. Bilo koji antifriz za auto (koji je u preporuci za tvoj motor) rešava posao... Ja sam u TDM-a onomad sipao G12+ (na bazi Etilen Glikol-a) i sve bilo ok. Period zamene mu je na 5 godina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Februar 9, 2018 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Ne pise tj. pise ovako: "Recommended coolant: high quality ethylene glycol antifreeze" pa rekoh ajd da pitam sta spada u te visoko kvalitetne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...