enduro_početnik 0 Napisano Februar 7, 2018 U prolazu, 12 postova Lokacija: Kraljevo-Čukojevac Motocikl: Husqvarna TE 350 ‘95 Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje,vlasnik sam Mz-a Etz 250,i imam problem sa zadnjim lancanikom.Kad sam ga kupio uz njega sam dobio skoro kompletan 251 i sada je na red dosla zamena lancanika a sa tog 251 je skoro nov lancanik pa hocu na moj 250 da prebacim njega.E sad problem su lezajevi koji nisu isti ali nigde ne mogu da nadjem dimenzije za 251 i zanima me da li odgovara osovina koja prolazi kroz lancanik sa 250 na 251 lancanik? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 7, 2018 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Skineš ležaj, pa pročitaš oznake sa njega. Osovina bi trebala da je ista . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enduro_početnik 0 Napisano Februar 7, 2018 U prolazu, 12 postova Lokacija: Kraljevo-Čukojevac Motocikl: Husqvarna TE 350 ‘95 Prijavi odgovor kao problematičan Pa procitao bih ja nego mi je trenutno na motoru lancanik od 250,koji je skroz los,a imam rezervni od 251 ali nisu isti lezajevi a nigde ne mogu da nadjem oznaku za lezajeve za 251. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Februar 7, 2018 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan NE ! Nisu iste osovine zadnjih lancanika ETZ-a 250 i 251 . Nisu iste jer nisu ni lezajevi isti . U originalnoj serviranoj varijanti kod modela ETZ 250 ima dva razlicita lezaja dok su kod modela 251 oba ista . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enduro_početnik 0 Napisano Februar 7, 2018 U prolazu, 12 postova Lokacija: Kraljevo-Čukojevac Motocikl: Husqvarna TE 350 ‘95 Prijavi odgovor kao problematičan A znate li mozda dimenzije lezaja za etz 251,osovinu za lancanik cu da nadjem. A posto su razlicite osovine zadnjih lancanika,da li je ista glavna osovina sto drzi tocak na 251 kao na 250? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Februar 7, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan @enduro_početnik Jel tebi problem izbiti te lezajeve, premjeriti i kupiti druge. Ko sad zna napamet broj lezaja koji trazis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enduro_početnik 0 Napisano Februar 7, 2018 U prolazu, 12 postova Lokacija: Kraljevo-Čukojevac Motocikl: Husqvarna TE 350 ‘95 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi mi bio problem da imam te lezajeve,ja imam stari lancanik od 250 i lezajeve od njega,i imam dobar lancanik od 251 ali bez starih lezajeva i osovine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Februar 7, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro jel treba tebi crtati? Izmjeris debljinu osovine od 250 i sirinu lezaja, onda izmjeris precnik rupe u lancaniku od 251 i trazis odgovarajuci lezaj po toj dimenziji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Februar 8, 2018 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Da , samo ne zna dimenzije osvine zad.lancanika , jer je nema ! Obzirom na 30 godina prakse i iskustva ja znam 6004 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Februar 8, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan @jigoro cano Pa zar je zadnja osovina MZ-a 20mm ili u taj lezaj ide distanc piksna kroz koju prolazi osovina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Februar 8, 2018 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Osovina zadnjeg lancanika prolazi kroz lezaj a u njen deo koji se siri srafi se osovina koja prolazi kroz tocak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...