Veljko01 0 Napisano Februar 1, 2018 U prolazu, 8 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM EXC F 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, novi sam ovde. Imam jedno pitanje, kupio sam jaknu i pantalone i sve to ostale su mi samo cipele, i njih bi porucio iz louisa. E sada mene zanima kakvi su kalupi kod Alpinestars cipela, da li bi mi odgovarala moja velicina, odnosno ja nosim 41. kakvi su njihovi kalupi.... Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8434 Napisano Februar 1, 2018 nekrunisani kralj moto cigana, 3182 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan odeš ovde negde u prodavnicu, probaš , pa onda takve naručiš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Veljko01 0 Napisano Februar 1, 2018 U prolazu, 8 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM EXC F 350 Prijavi odgovor kao problematičan Cipele su na popustu, nisam u mogucnosti da probam, zato sam se i obratio ovde da vidim jel mi moze neko pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Februar 1, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Brojevi su isti.... pre par godina sam uzimao Alpinestars i nije bilo problema.... nema razlike u broju ... ima jedino da li imaš šire ili uže stopala u odnosu na model koji ti se svidja... ništa više Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Veljko01 0 Napisano Februar 1, 2018 U prolazu, 8 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM EXC F 350 Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, dragan d je napisao: Brojevi su isti.... pre par godina sam uzimao Alpinestars i nije bilo problema.... nema razlike u broju ... ima jedino da li imaš šire ili uže stopala u odnosu na model koji ti se svidja... ništa više Jedini problem je taj sto su brojevi US... I naprimer ima broj 8 sto je po nasem 40,5 pa ima broj 9 sto je po nasem 42. Sada ne znam koje da odaberem... Hvala svakako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Februar 1, 2018 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Meni se kod Alpinestarsa brojevi poklapaju sa Nike patikama. Kod Probikera sam morao da kupujem broj veci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...