vukus 0 Napisano April 21, 2008 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljam se da pazarim ovu kacigu....nasao sam je extra povoljno....a obzirom da sam kaparisao plavo-beli transalp,mislim da bi mi se ovaj beli model bas uklopio. Vase misljenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukus 0 Napisano April 21, 2008 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo da vidite o cemu se radi: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano April 21, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan meni jedna od najlepsih kaciga koju sam video iako sada imam flip-up, mislim da ce mi sledeca ipak biti integralka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 21, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Hihi ! Commander cody, storm trooper ! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 22, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Svi neshto tupe protiv flip-up kaciga....meni se chini da je ovo daaleko loshije i ne-bezbednije reshenje! Fora jeste,ali... Slozzicu se ako kazzemo da je ovo Jet kaciga i nishta vishe od toga! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...