djolodjolo46 1 Napisano Januar 28, 2018 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam Djordje Atanasijević, auto i moto mehaničar iz Beograda. Prvi put na ikakvom forumu inače oko 15 godina bajker, od proleća planiram da malo ozbiljnije posvetim se vožnji na stazi sa zx6r koji sam nedavno započeo pripremati. Nadam se lepom druženju i razmeni iskustava! Pozz svima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Januar 28, 2018 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao daj neku fotku te sprave za stazu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
delimba 26 Napisano Januar 28, 2018 U prolazu, 59 postova Lokacija: ravno selo Motocikl: pulser 125,er6n Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolodjolo46 1 Napisano Januar 28, 2018 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Samo kad bi umeo, kad pokušam ono neće nešto,kuka da mu veliko! al čim provalim eto slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duckey Kawasaki 35 Napisano Februar 7, 2018 U prolazu, 96 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ER 5 Prijavi odgovor kao problematičan dobro došao čekamo slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolodjolo46 1 Napisano Februar 12, 2018 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolodjolo46 1 Napisano Februar 12, 2018 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekih sa samog početka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3086 Napisano Februar 12, 2018 Drug član, 1058 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...