Mc SREMac 1142 Napisano Januar 25, 2018 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Dainese D-Dry,velicina 46,170-175cm otprilike,do nekih 85kg protektori 50 e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Januar 25, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Može rezervacija za mene i mere da napišeš jakne. Sent from my MI MAX using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Januar 25, 2018 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, -Viper- said: Može rezervacija za mene i mere da napišeš jakne. Sent from my MI MAX using Tapatalk izmeriću kad dođem kući pa javljam... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Januar 25, 2018 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj neko da se uhvati bas u cm...nisam koristio subler nego krojacki metar Naravno duzina rukava je merena na ispravljenom rukavu a koristio sam prethodnu fotografiju s tim sto rukava "nema" nego ide skroz od vrata recimo... Jakna je odlicna, meni je samo problem struk, tu mi malkoooo fali da zakopcam tj zakopcam ali zategne a nije do stomaka pa da mož' skinuti par grama nego bas u struku...inace je ne bih prodavao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Januar 25, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Sad ću da se premerim Nema šanse da stanem u nju ništa onda hvala na trudu. Sent from my MI MAX using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...