dragan d 737 Napisano Mart 8, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Krećem na posao u nedelju uveče. Tako da sam tokom nedelje do petka na putu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Mart 8, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan bice bice samo da prodje kisni mart Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Mart 8, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan zavrsen odmor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Mart 8, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Ma da. Brzo prodje... šta ćeš A ružno vreme bilo..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Mart 8, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan sad sam hteo reci, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Mart 8, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Bubice kako si mi ti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Mart 8, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Baki Vrsac je napisao: Bubice kako si mi ti? Kako!?...ide lepo vreme,znači sve bolje Kako mi se čini,ja ću u subotu i nedelju da izvezem ovo moje kljuse...čisto da se ne zaboravi...uvatio me neizdrž 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Mart 8, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije samo nas uhvatio neizdrž Mene ženče pre neki iznenadi. Da vidi da joj kupim jaknu neku bolju da se ove sezone više vozi sa mnom Hahahahaha 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Mart 8, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan drago mi je zbog obojce moja zena nece ni kad je na nogarama da sedne a kamo li nesto drugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Mart 8, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, dragan d je napisao: Ma nije samo nas uhvatio neizdrž Mene ženče pre neki iznenadi. Da vidi da joj kupim jaknu neku bolju da se ove sezone više vozi sa mnom Hahahahaha Ma svaka njoj časthahaha...nije ni ova moja bolja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Mart 8, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Mart 8, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Što kaže jedan moj drugar Vlada GS : " Kakvo vreme dolazi...još čemo mi da se vozimo pozadi a žene napred ......" hahaha 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Mart 8, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan pametno zbori hmmm......... ipak mislim da ce dobiti svoju masinu pre nego da je ja drzim oko struka i vristim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Mart 8, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Mart 8, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mojoj hteo i da uplatim polaganje i kupim motor aliii....jok jok!!! Ali zato samnom svuda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Mart 8, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan LJUBAV ka tebi LJUBAV ka motorima LJUBAV ka voznji Znam zenu i odgovorno tvrdim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Mart 8, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Pa jeste.... ne kažem.... ali i lepo je kad idemo svi zajedno... nekako zanimljivije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Mart 8, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, dragan d je napisao: Pa jeste.... ne kažem.... ali i lepo je kad idemo svi zajedno... nekako zanimljivije Pa jes'.. ono kad navikneš da ne voziš sam,posle ti glupo i fali ti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Mart 8, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan A i to valjda ide sa godinama... valjda smo se mi malo stariji već izduvali i izglupirali motorima za sve pare... i sad nekako više volimo da uživamo hahahaha 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Mart 8, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, dragan d je napisao: A i to valjda ide sa godinama... valjda smo se mi malo stariji već izduvali i izglupirali motorima za sve pare... i sad nekako više volimo da uživamo hahahaha To si potpuno u pravu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Mart 8, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan To znaci da sam ja usao u MALO STARIJE Proslo me je vreme glupiranja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Mart 8, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan upravo tako Pa ko vozi Panku on voli opuštenciju..uživanje... priprodu... a ne zzzzzzzzzzzzz do besvesti.... pa glupiranje.... ko neki nekad jelte.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Mart 9, 2018 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, dragan d je napisao: pola pola destilovana i taj antifriz. Hvala Debeljan. . Naručio sam i pločice sutra mi stižu, zameniću i ulje pa reko da zamenim i antifriz kad već imam . Nemam neku potrebu ali mislio sam i da zamenim ulje za kvačilo pa sam zato pitao koje da uzmem jer sam u neke pre motore sipao i za kvačilo DOT 4 koliko se sećam ali ovde nisam baš siguran. A nabavio sam i za kardan. Tako ako u subotu bude toplo..... eto malo zaniacije . Druže, na donjem crevu hladnjaka ispusti stari antifriz. U uputstvu piše, a provereno ima čepove na bloku motora za ispuštanje, da se tu ispusti. To vremenom toliko zapeče da nisam smeo na silu da ih odvijam. Zato donje crevo na hladnjaku, sipaj destilovanu da ispere pa onda pola-pola... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Mart 9, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Mart 9, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Završio. Ispro sam destilovanom vodom sistem, skinuo i donje crevo i čep ispusta na hladnjaku. Sipao antifriz, pola-pola . Malo mi je penilo kad sam otvorio hladnjak nakon paljenja. Neznam da li nisam dobro isprao ili šta....? Zamenio sam i ulje i filter ulja, filter vazduha izduvao ali bio je čist i nov je, od prošle sezone. Obe sajle gasa razradio i podmazao onom belom Wurtovom mašću u spreju i sad samo ferceraju Zamenio zadnje pločice, podmazao onu osovinicu što drži zadnje pločice i tako. Jutros nisam mogao da spavam pa sam ko veštac ustao u sedam sati i jedva čekao da krenem da radim oko Honde . Zove me žena da vidi da l isam završio pod-stepenišni prostor i kako je ispao (Pravim od drveta zatvoreni podstepenišni prostor ) Ja vičem jesam.... a nisam ni prišao hahahahah. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...