vexxx 0 Napisano April 20, 2008 U prolazu, 40 postova Lokacija: Veliko Gradište Prijavi odgovor kao problematičan Pošto sam ispustio rf imam neke ponude za zx6 i gsxr600. Nijedan nisam vozio do sada pa me interesuje mala pomoć kod odabira. Cene su za oba iste a i godišta su tu negde kawa je 98 a suzana 99, zato molim za pomoć da se remotorizujem do sezone skupova. Hvala. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano April 22, 2008 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam ja odlicnog rf-a za tebe, ako te interesuje posalji poruku na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IVAN R1 2 Napisano Maj 5, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshitza 0 Napisano Maj 5, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan Suzana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MRKI 0 Napisano Maj 5, 2008 U prolazu, 8 postova Lokacija: Lazarevac-Australija Prijavi odgovor kao problematičan Suzana ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Maj 5, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan KAWA ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano Maj 5, 2008 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan koliko sam cuo,ne bi da gresim dusu,cuo sam da je SRAD izdrzljiviji po pitanju drndanja njakanja i ostalih stvari..e sad mozda nije 100% tacno ali 75 % jeste:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar KI 15 Napisano Maj 5, 2008 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan KAWA!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vexxx 0 Napisano Maj 5, 2008 U prolazu, 40 postova Lokacija: Veliko Gradište Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam oba i mogu da kažem da je Suza bolji, ali su brate za mene oba neudobna (185cm i 110 kg) tako da sam zaposlio ortaka da nadje u Italiji nešto tipa zzr, rf ili vfr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Maj 6, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan A CBR 600F ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano Maj 7, 2008 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan pa jos da bude i Hornet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Maj 7, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan SRAD definitinvo.Ili Thundercat ...A ja sam 187/110 i komotno stajem na tu Suzanu (doduse u 750 izvedbi). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Maj 8, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan KAWA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...