Smajser 18 Napisano Maj 3, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Kupih tank torbu pa da se malo pohvalim. Usput 'reko da uslikam i kacigu moje lepse polovine :wink: Evo kako izgleda kad se ''napumpa''. Svasta se tu dobije... Koga nervira veliki moze da dobije mali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Maj 3, 2006 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan SUper:) Dobra i korisna stvarccica.... Jel magnet drzzi za plastiku :twisted: xaxa .... a di je kaciga? ah da,,,bio sam brzi nego ostatak tvog posta:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 3, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ijaooo sto je leeepa!! Evo dobijes ovo od mene da ubacis unutra: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Maj 3, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Kacigu sam video onaj dan kad ste je kupili u NS-u ali zanima me jel to kao ona sto ima Paunrossi i koliko je bila? Ako je to ta razmisljam da kupim takvu ako kupim Ninju posto ju je Paun bas bas nahvalio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Maj 3, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno! Sad mozes na put! :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Maj 3, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Kacigu sam video onaj dan kad ste je kupili u NS-u ali zanima me jel to kao ona sto ima Paunrossi i koliko je bila? Ako je to ta razmisljam da kupim takvu ako kupim Ninju posto ju je Paun bas bas nahvalio... To je ta ista kaciga. Ja sam je provozao po auto putu i mogu ti reci da vredi svaki din. (33900 din). Bolja je od mog Nolana 100000 puta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Maj 3, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Jel magnet drzzi za plastiku :twisted: xaxa] Drzi, drzi... ima sest magneta a cetiri gadjaju bas metal. Nema sanse da se pomeri... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 4, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Super je....Istu sam za sebe gledao 410ka!!! Svidela mi se jer nije ni mala a ni prevelika... Verovatno cu i uzeti ali chekam rasplet u "shpanskoj seriji"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...