NebojsaG 47 Napisano Januar 11, 2018 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Malaguti Madison S250 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar bi kupio motor 125cc do 1000€. Čovek se ne razume u motore, gledao je već neke i razočarao se, pa mi pade na pamet da postavim oglas ovde i pomognem koliko mogu. Evo njegov broj pa ako neko ima neku ponudu, neka ga zove ili piše ovde. Hvala Denča 0600244292 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Januar 11, 2018 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/motori/11592268/yamaha-tdr Poznajem vlasnika i mogu da ga pitam jos ponesto ako ga zanima ovako nesto, skoro podelio na fb pa sam video da prodaje ali nisam pricao sa njim o stanju motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Januar 12, 2018 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako odgovara honda cm 125 t stoji kod mene u garazi servisirana samo registracija fali 650e 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8577 Napisano Januar 12, 2018 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, duledjo je napisao: Ako odgovara honda cm 125 t stoji kod mene u garazi servisirana samo registracija fali 650e daj neku fotku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NebojsaG 47 Napisano Januar 12, 2018 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Malaguti Madison S250 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/motori/11592268/yamaha-tdr Poznajem vlasnika i mogu da ga pitam jos ponesto ako ga zanima ovako nesto, skoro podelio na fb pa sam video da prodaje ali nisam pricao sa njim o stanju motora.Šaljem mu link pa neka zove. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Januar 12, 2018 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan evo slika honde cm 125t Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Januar 12, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Lepo se sija još uvek. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Januar 12, 2018 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je na 6 v sa dvorednim faznim lancem? Neunistiva masina, prelazi 150 000. Imam nesto malo delova cini mi se od rama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Januar 13, 2018 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan Da 6v sa anlaserom koji radi I novim akumulatorom, ima dosta hroma koji je u dobrom stanju a mogu se ispolirati I alu delovi motora ko ima volje.Kazu da na ovom modelu klipovi idu zajedno gore pa dole a ne naizmenicno to je nekadasnje resenje valjda je to dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...