Vroc-Kapo 1950 Napisano Januar 18, 2018 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: Vela Luka , HR, Stavanger, No, Dubai UAE Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Lipo slikano i napisano, pa evo i par dodataka: kafic sa nadrkanim konobarom je Bella vista, i pogled je kao na slici, ali osim toga nema nista. U Orebicu nisi stao na poll position, nego na traku sa koje se lokalci okrecu na parkingu. Red za trajekt je 10m lijevo od tvog motora . Drugi put cekaj u hladu ispred znaka kraj te metalne ograde. Nisi jeo hobotnicu, nego sipu :-) I drugi put se javi kad dodjes na Korculu :-) 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Januar 18, 2018 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan E jeste, Bella vista, kao sto kazes samo dobar pogled U hladu i jesam bio, motor sam samo stavio na pocetak reda, auti bili iza mene. Hobotnica, sipa, lignje ... za mene iz Sumadije je sve to isto Na Korculu dolazim ponovo sigurno 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano Januar 19, 2018 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstori! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Januar 19, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kao što spomenuh ranije, bravo za ovaj "duo" putopis, Dare i Paja su što rečima, što slilkama dočarali jedan nemali put, jedan mnogo lep doživljaj. Ja lično, nisam bio u prilici videti mnoga od tih mesta, naravno voleo bih, samim tim su utefterena za neke buduće destinacije. Jer, dok sam to ne doživiš, nikako ne treba da sudiš. . . Još jednom veliko HVALA momcima za ovo punjenje baterija preko ove dosadne zime. . . Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Januar 27, 2018 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ima i video za kraj 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Januar 27, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan On 1/12/2018 at 18:15, PaPaja je napisao: U Trebinju sam prvi ali definitivno ne i poslednji put, mnogo mi se svidelo a i svima ostalima. Grad je lep, utisak je da su svi opusteni, a devojke su najlepse od svih gradova u kojima sam bio. Parkiramo se na trgu u pesackoj zoni, svima je to tamo izgleda normalno, niko nas ne gleda popreko, deca se igraju, ljudi setaju i gledaju motore. I jos jednom da naglasim: u Trebinju su najzgodnije devojke, prirodne i opustene. Posle kafe i piva, krecemo u potragu za nekom hranom. Odlazimo do Starog grada i nalazimo restoran sa dobrim i jeftinim rostiljem. Razvaljujemo se od hrane a i od Nektar piva . Kasnije idemo da nadjemo nesto slatko( za jelo), pa odlazimo do kafica/ poslasticarnice gde sluze ogromne sladolede sa svim i svacim po takodje veoma povoljnim cenama. Siti i zadovoljni odlazimo do smestaja i padamo u krevete dok napolju pocinje kisa i oluja a malo i nestaje struja. Mi se ne uzbudjujemo mnogo oko toga i uopste ne mislimo na Dareta i Milosa koji u tim trenucima zapocinju svoju dramu na Ostrogu. 100% tacno, dijelim tvoje misljenje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Januar 27, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za momka koji vam se pridruzio i verovatno je bila cast upoznati ga. Svaka cast, odlican video.Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6022 Napisano Januar 27, 2018 Drug član, 4124 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Bosanska duša.... Vozim motor a nisam bajker..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Januar 28, 2018 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipi pogotovo Bobiju Krofni Samo da dodam jedan info. Ako čete još kojim putem na Korčulo, obavezno treba provozati do Vele Luke. Nov, širok asfaltan put pun pravih krivina, dugačak nekih 40 + km za čisto uživanciju. Prošle godine smo sa ekipom 4 puta prevozili daj deo u oba smjera. Fenomenalno i zaista preporučujem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 299 Napisano Januar 28, 2018 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Bravo. Ovi putopisi pilako postaju prava lektira za mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 1950 Napisano Januar 28, 2018 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: Vela Luka , HR, Stavanger, No, Dubai UAE Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Maxster je napisao: Pozdrav ekipi pogotovo Bobiju Krofni Samo da dodam jedan info. Ako čete još kojim putem na Korčulo, obavezno treba provozati do Vele Luke. Nov, širok asfaltan put pun pravih krivina, dugačak nekih 40 + km za čisto uživanciju. Prošle godine smo sa ekipom 4 puta prevozili daj deo u oba smjera. Fenomenalno i zaista preporučujem. hvala na reklami za moje malo mjesto :-) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Januar 29, 2018 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se i ove godine Korculi. Ako odem, vozicu se bar par puta tim putem do Vele Luke, nisam imao vremena ovaj put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GCB 42 Napisano Februar 3, 2018 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z 1000 sx Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna ideja za provozati se. Svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 1950 Napisano Februar 4, 2018 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: Vela Luka , HR, Stavanger, No, Dubai UAE Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan On 1/18/2018 at 13:29, PaPaja je napisao: U hladu i jesam bio, motor sam samo stavio na pocetak reda, auti bili iza mene. U pravu si , opet sam pogledao sliku, vrlo cudan kut slikanja koji me zbunio. Ipak si na prvom mjestu . moja greska.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Februar 4, 2018 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Vroc-Kapo said: Ove godine umesto Transalpom dolazim Caponordom Vidimo se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 1950 Napisano Februar 4, 2018 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: Vela Luka , HR, Stavanger, No, Dubai UAE Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Bit ce mi drago 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pismiga 20 Napisano Februar 4, 2018 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Negotin Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, PaPaja said: Ove godine umesto Transalpom dolazim Caponordom Vidimo se Od Transalpa ni traga ni glasa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1510 Napisano Februar 5, 2018 Никад не једи жути снег!, 713 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Rekoh ja, jos onomad, vazno je da su drugari u plavom sve to lepo napisali, zaveli i...zaboravili vec...ocekivano... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Februar 6, 2018 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan On 04/02/2018 at 9:52 PM, pismiga said: Od Transalpa ni traga ni glasa? Nema nista, vec sam ga prezalio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 211 Napisano Februar 6, 2018 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Jednom sam proveo odmor na Pelješcu i prve komšije su nam bili ljudi u godinama koji imaju svoju vikendicu tamo. Čika Braco i njegova supruga(zaboravih kako se zove)su muslimani,rođene Sarajlije i divni ljudi. Rekoše mi da skoro čitavu godinu provode na Pelješcu jer se Sarajevo sve više radikalizuje i njih koji nisu neki islamisti nego normalni ljudi sve više prozivaju i napadaju. "Nije,dijete moje,Sarajevo više ono što je bilo.Došli neki zli ljudi i uzeli mu dušu. Sad se ni mi tamo ne osjećamo lijepo.Obiđemo stan 2 puta godišnje,vidimo djecu i vraćamo se na Pelješac...",rekao mi je sa nekom tugom u glasu taj čika Braco. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...