Scarface 0 Napisano April 20, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Znaci, Planirao sam sa ortacima neko kampovanje za Ukrsnji raspust. Odlucili smo se za jedno mesto koje se nalazi blizu Backe Palanke. Zanima me kako da najbrze i najbezboilnije dodjem do Backe Palanke, kojim rutama((s obzirom da vozim skuter od 50 ccm)... Takodje me zanimaju vase preporuke saveti itd. Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano April 20, 2008 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti informacija iz prve ruke jer smo za sajam automobila u BG nas nekoliko isli iz NS sa scooterima od 49cc.Za BG smo otisli starim putem (Banstol,Indjija) ali je put katastrofalan pa smo resili da se tuda ne vracamo.Vratili smo se putem kroz ravni Srem.Tacnije,krenes iz BG starim novosadkim putem i u Staroj Pazovi u centru na semaforu skrenes levo i picis pravo sve dok ne dodjes do Rume.Onda desno za NS.Put je odlican i skoro da nema saobracaja.E sad kad se popnes na Frusku Goru tu imas dve opcije.Ili da ides za NS pa za Backu Palanku,tu nema sta da ti objasnjavam samo pratis putokaze.Ili da na Vencu skrenes levo i ides partizanskim putem grebenom Fruske Gore dok ne dodjes do odvajanja za Banostar.Tu u Banostru skelom predjes Dunav i dodjes u selo Begec.Onda levo (opet imas putokaz) i na 20km odatle ti je Backa Palanka.Ova druga varijanta ti je bolja sto se tice putovanja,voznje,prirodnih lepota a kontam da ti je i kraca.Nadam se da sam pomogao.Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano April 24, 2008 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko se odlucis u Backu Palanku doci putem Novi Sad - Futog - Begec - Glozani - Celarevo - B.Palanka cuvaj se slepera kojih na tom putu ima u izobilju. To su sve bugari i rumuni koji ovom deonicom transportuju automobile iz EU. Oni su poznati po tome da bas i nepostuju saobracajna pravila kod nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...