malitomic 1718 Napisano Januar 8, 2018 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Drugar bi da kupi Yamahu Tw. Ako neko ima neka ponudi ovde ili na pp, pa cu mu ja proslediti kontakt. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Januar 17, 2018 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Bila jedna skoro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1718 Napisano Januar 17, 2018 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Znam, gledali smo je pre tebe. Stranac, sa slabom sansom da ikad ugleda ulicu uredno registovan. Ipak nije bilo sanse za nju i nas Evo je jedna ko lutka https://www.polovniautomobili.com/motori/11627178/yamaha-tw-125 Spremio je konkurentski tim sa moped endurace kupa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Januar 29, 2018 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha spremna za puteve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Januar 29, 2018 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan 125 ili ne daj Bože 200? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1718 Napisano Januar 29, 2018 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Havarisan je napisao: Yamaha spremna za puteve Svaka cast na entuzijazmu, ja sam se smorio pri samoj pomisli na proceduru oko uvoza. Do skoro je bila jedna odlicna u okolini Kg i ovaj drugar koji to gleda za cerku ne moze da prezali sto nije reagovao na vreme. Kako ide sa sredjivanjem, bice i tu posla prilicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1718 Napisano Januar 29, 2018 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, lord_oblivion je napisao: 125 ili ne daj Bože 200? A sto ne 200? 125 po meni jedva okrece onolike tockove. Ima kazu i 250 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Januar 30, 2018 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, lord_oblivion said: 125 ili ne daj Bože 200? 200 Lorde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Januar 30, 2018 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan On 17.1.2018. at 0:37 PM, malitomic said: Znam, gledali smo je pre tebe. Stranac, sa slabom sansom da ikad ugleda ulicu uredno registovan. Ipak nije bilo sanse za nju i nas Evo je jedna ko lutka https://www.polovniautomobili.com/motori/11627178/yamaha-tw-125 Spremio je konkurentski tim sa moped endurace kupa Inace mi je pre godinu dana Stevan taj TW200 kupio ispred nosa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Januar 30, 2018 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Havarisan je napisao: Inace mi je pre godinu dana Stevan taj TW200 kupio ispred nosa. Ja sam ti je samo čuvao godinu dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Januar 30, 2018 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, malitomic said: A sto ne 200? 125 po meni jedva okrece onolike tockove. Ima kazu i 250 Baš zato. Kod nas ih nema ni za lek. 125 ne vredi jedva kao trotinet za klince, vozio sam jednu nekih par sto metara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...