JevtaNS 1852 Napisano Mart 9, 2018 Drug član, 2859 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan ha Svastike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Mart 9, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan ako ima holandjanke ali neke kao što kači u devojka dana odaćemo mu tajne:jee1: a ako nema mogu i svastike... Ne znam jel bas po oba roditelja Holandjanka, ali zakleo bih se da sam prepoznao nešto NL u njoj (Link za holandjanku u pravoj temi o njima ) https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/3921-djevojka-dana/&do=findComment&comment=2052622 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Mart 9, 2018 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan jao dje me nadjesad sam zaboravio i pente i čamce i p...ke materine! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan transalp 220 Napisano Mart 9, 2018 Mica mala, 103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA VFR Mica Mala Prijavi odgovor kao problematičan Hajde ti lepo uslikaj tu tvoju cizmu od motora pa cemo ti pomoci gde i sta treba da odvrnes i skines a gde sta da sipas :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1067 Napisano Mart 9, 2018 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je jedna iz telefona,sutra mogu detaljnije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Mart 9, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan A lepo izgleda, deluje bas očuvano. Ona odavde nije ni blizu tako izgledala. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1067 Napisano Mart 9, 2018 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam isao da slikam da bih imao info do ujutru,nemogu da sedim miran Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan transalp 220 Napisano Mart 9, 2018 Mica mala, 103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA VFR Mica Mala Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan transalp 220 Napisano Mart 9, 2018 Mica mala, 103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA VFR Mica Mala Prijavi odgovor kao problematičan Ubo sam i na onoj prvoj slici gde menjas ulje u cizmi a za impeler je malo teze da ti nacrtam al nije tesko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1067 Napisano Mart 9, 2018 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan A ovo su slike od "barke" I danasnja slika,matori organizovao fudbalski tim da dodju da podigne barku na palete. Ali nesalim se,stvarno je doveo 11 igraca fudbalskog tima sa treninga. Ja sam oplakao,bio sam na poslu tad. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Mart 9, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ono gde piše drain, to ti je drain a onaj šaraf gore iznad, takodje nešto piše ali ne mogu da pročitam jasno, ali u tepsiji cevapa i 2 Zaječarska bi se smeo opkladiti da je tu za fill-anje. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1067 Napisano Mart 9, 2018 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi na pomoci,ali znam gde treba da sipam i ispustim ulje. Neznam gde treba da raskacim polugu menjaca i gde treba da odvrcem srafove da skinem cizmu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan transalp 220 Napisano Mart 9, 2018 Mica mala, 103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA VFR Mica Mala Prijavi odgovor kao problematičan Pa sto ne rece odmah Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan transalp 220 Napisano Mart 9, 2018 Mica mala, 103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA VFR Mica Mala Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan transalp 220 Napisano Mart 9, 2018 Mica mala, 103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA VFR Mica Mala Prijavi odgovor kao problematičan Ove crvene tackice su srafovi gde bi se trebala odvojiti cizma a polugicu ces otkaciti lako kasa odvojis cizmu to ce ti se samo kasti na licu mesta.Malo je nezgodno ovako preko slika ali kako budes rasturao cizmu sve ce se lepo videti.Obavezno proveri lezaj na osovini elise dal ima lufta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1067 Napisano Mart 9, 2018 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ok,te sam i poceo da odvijam(vidis da fali po jedan sa obe strane) Al sam stao rekoh,bolje da se konsultujem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Mart 9, 2018 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan Menjač se odkačinje ispod agregata sa prednje strane i njega prvo otkačiš,ove gornje šrafove što je bojan nacrtao ne diraj,ulje u petu se sipa odnosno pumpa na donji šraf dok ne procuri na gornji...Послато са F3111 уз помоћ Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Mart 9, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Rekao bih da je to ovo?Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan transalp 220 Napisano Mart 9, 2018 Mica mala, 103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA VFR Mica Mala Prijavi odgovor kao problematičan Kukuuu pa ja ceo zivot onda menjam kontra ulje u cizmi na motoru :-( posto nemam pumpu pa sipam odozgo levkom,doduse i prospe se malo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1067 Napisano Mart 9, 2018 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Jeste @Savan Nasao sam tog klipana Nervirao sam se ko ker,em je zvuk katastrofa,slika kao da je na,kitu stavio gopro,4 snimka po pola sata,a nema pojma sraf da odvrne..... Bas sam danas pokusao da gledam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Mart 9, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1067 Napisano Mart 9, 2018 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, miksamgm je napisao: Hvala ljudi na pomoci,ali znam gde treba da sipam i ispustim ulje. Neznam gde treba da raskacim polugu menjaca i gde treba da odvrcem srafove da skinem cizmu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Mart 9, 2018 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan Kukuuu pa ja ceo zivot onda menjam kontra ulje u cizmi na motoru :-( posto nemam pumpu pa sipam odozgo levkom,doduse i prospe se malo.Nema veze može i tako ali ovako se radi i jedino tako se napuni koliko trebaПослато са F3111 уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan transalp 220 Napisano Mart 9, 2018 Mica mala, 103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA VFR Mica Mala Prijavi odgovor kao problematičan Bas cu probati sad kada budem radio servise na motorima :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Mart 10, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Kako napreduje majstore?Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...