bokilic 6101 Napisano Januar 9, 2018 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, AndjeoPakla je napisao: Uh... imao sam priliku negde krajem devedesetih da probam 850 V12... Zlo! Izvinjavam se sto upadam u temu, savladale me emocije 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Januar 9, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Probao jedno, drugo. Kupio ono sto mi je vise leglo Ne ulazim u to sta je bolje, ni kome je sta lepse. Jednostavno probao odusevio se i kupio Ko god je probao umesto da kupi napamet došao je kući sa meckom Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3097 Napisano Januar 9, 2018 Drug član, 1060 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Opet..još od klinačkih dana sam gotivio Mečku, onako navijački baš..Kažu meni ko jednom ima BMW-a ne mijenja automobil..I stvarno, slučajno kupimo kući BMW-a, posle njega BMW, i opet će ako Bog da biti BMW.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7760 Napisano Januar 9, 2018 -, 1754 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Ja prodao bmw-a i kupio alfu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Januar 9, 2018 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio bmw,pa sledeci opet,pa sledeci opet,mislim da ce i sledeci biti bmw Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Januar 9, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam imao BMW pa opet BMW pa imao i volvo i alfu i u krizna vremena i fordinu. I onda odlucih da probam kako to izgleda voziti se sa zvezdom na haubi i još da bude automat. Pa sam opet kupio mečku, pa opet mečku i opet mečku i opet.. i sad nekim spletom okolnosti micubisi vozim ali pored njega opet ima mečka i mecka. A micubisja će zameniti mecka, tamo negde 2021 ako ne i ranije Edit: ali dobar je i BMW. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7760 Napisano Januar 9, 2018 -, 1754 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Kupis lepo novu G klasu i zavrsis posao za sva vremena... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 9, 2018 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3468 Napisano Januar 9, 2018 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao da se serija 8 proizvodila u Pazovi 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3097 Napisano Januar 9, 2018 Drug član, 1060 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan @bokilic Auuuu priznaj da ti stoji u dnevnom boravku u velikom formatu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 9, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Savan said: I ja sam imao BMW pa opet BMW pa imao i volvo i alfu i u krizna vremena i fordinu. I onda odlucih da probam kako to izgleda voziti se sa zvezdom na haubi i još da bude automat. Pa sam opet kupio mečku, pa opet mečku i opet mečku i opet.. i sad nekim spletom okolnosti micubisi vozim ali pored njega opet ima mečka i mecka. A micubisja će zameniti mecka, tamo negde 2021 ako ne i ranije Edit: ali dobar je i BMW. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Koj Volvo? Imam neka pitanja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Januar 9, 2018 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, bokilic je napisao: Boki,ovo bila Acina,neznam jel jos il je promenila vlasnika? Juce sam bas pominjao kolko mi je krivo sto je nisam pazario dok je bila na prodaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 9, 2018 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan da..nije više acina sila od auta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 9, 2018 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan BMW 7 730 750. . za mene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Januar 9, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Koj Volvo? Imam neka pitanja Davno beše, 460 2.0 GLEVerzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2551 Napisano Januar 9, 2018 Drug član, 1613 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Bugiman, daj da vidimo kakvo je meče. Meni je baš zanimljiva ta B klasa, pričao sa par majstora, nema nekih prepoznatljivih i karakterističnih boljki. Vidim ovde pišu drugačije... Monovolumen, ogroman prostor, odlični dizel motori, nije ni mnogo žedna, čini mi se kao super izbor. Neka je sa srećom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 9, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 28 minutes ago, Savan said: Davno beše, 460 2.0 GLE Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro to bas davno bese! ja reko da pitam za v70,s60/80 oko iskustava .. nista,hvala ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Januar 9, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Milanezi je napisao: Bugiman, daj da vidimo kakvo je meče. Meni je baš zanimljiva ta B klasa, pričao sa par majstora, nema nekih prepoznatljivih i karakterističnih boljki. Vidim ovde pišu drugačije... Monovolumen, ogroman prostor, odlični dizel motori, nije ni mnogo žedna, čini mi se kao super izbor. Neka je sa srećom! I ja sam takodje cuo da su dobri automobili i da nemaju neke karakteristicne mane. Okacicu sliku cim budem slikao, ne stizem od posla. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Januar 9, 2018 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan ja je pamtim kao presretaca u cg sa oznakom B500 kad sam procitao nije mi bilo dobro tolika motorcina u tom autu,naravno da me zaustavio i da sam deponovao dokumenta dok u podgorici ne uplatim kaznu i vratim dokumenta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7760 Napisano Januar 9, 2018 -, 1754 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan A jeste..... B63! Ne moze fizicki da stane tolki motor u njega... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Januar 13, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan On 1/9/2018 at 19:04, bugiman je napisao: I ja sam takodje cuo da su dobri automobili i da nemaju neke karakteristicne mane. Okacicu sliku cim budem slikao, ne stizem od posla. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 14, 2018 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan On 9.1.2018. at 15:58, SlobodanR1 je napisao: @bokilic Auuuu priznaj da ti stoji u dnevnom boravku u velikom formatu Ne " Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3097 Napisano Januar 14, 2018 Drug član, 1060 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini onda.. P.S. Uzgred, šala je bila. Naravno da nisam mislio da sliku sa BMW-om držiš u dnevnom boravku u bilo kom formatu.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Januar 14, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Izvini onda.. P.S. Uzgred, šala je bila. Naravno da nisam mislio da sliku sa BMW-om držiš u dnevnom boravku u bilo kom formatu.. Mislio si da je parkirao fizicki auto u dnevnu sobu?!?!Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2635 Napisano Januar 14, 2018 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa mečka,nek te služi i u zdravlju da se navozaš.super je autoMoja supruga vozi A200,a meni se sviđa B klasaПослато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...