urosthesimang 1 Napisano Decembar 31, 2017 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam Uros Djurdjevic iz Smederevske Palanke do sada sam vozio neke skhgere od 50 cc ali sad me zanima motor Sprint Pulser neznam kakav je i kako se ponasa u voznji razmisljao sam da ga kupim ali jos nisam siguran da li da ga uzmem Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Decembar 31, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Mislim da si izabrao odlican model za pocetak. Ta 125 masina je prilicno dobra koliko sam cuo od ljudi koji su je vozili. Evo ovde tema o tom motociklu. Pa kad budes imao vremena malo procitaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
delimba 26 Napisano Januar 1, 2018 U prolazu, 60 postova Lokacija: ravno selo Motocikl: pulser 125,er6n Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Urose. ja sam vozio Sprint Pulsera 125cc jednu sezonu. dobar je to motor. dobra masina. puno toga zavisi od koga ga kupis. ako nije odrzavan i ako je kidan imaces problema sa njim. ja sam moj vozio, do duse jednu sezonu , bez i jednog cimanja. sipas i vozis. malo trosi 2,5 - 3l. jedini problem je snaga. ako imas polozeno za A ili A2 brzo ces ga prerasti. onda ide cimanje oko prodaje a danas se sve tesko prodaje. ako te nesto posebno interesuje pitaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...