Komsa 1831 Napisano Decembar 29, 2017 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Alternator DENSO - Od kog motora ??? Kupio sam od Srđana iz Kraljeva kao alternator za Yamahu XJ 900S Diversion, ali kao što pogađate nije odgovarajući iako sam mu poslao slike mog alternatora. Posle se "pravio" lud ali nisam mnogo insistirao jer mi je odgovarao regler. Svejedno, pazite dobro ako nešto naručujete od njega jer i pored uveravanja da je skinut sa tog modela nije govorio istinu. Neko mi je rekao da je možda sa XJ 900 ali i da odgovara za neki Kawasaki. - Generalno je u dobrom stanju i možda će nekome za 30€ da odgovara (ko prepozna). - Kupcu plaćam pivo ako dođe, ili negde uz put!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Decembar 29, 2017 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio br.tel. 069/3372177 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...