bajker71 14181 Napisano Octobar 12 Drug član, 1817 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan U međuvremenu sam prešao još 2000km... Neće moći još toliko, ne bih rizikovao, ali verujem da će gurati 30000km lagano. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 9210 Napisano Octobar 23 Drug član, 1896 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan On 25. 9. 2025. at 21:20, DraganNS je napisao: Kažu stariji i "klin se klinom izbija", i eto mene kasno popodne na Beočincu, krivudavom putu koji počinje od teretnog ulaza u Lafarge (ex Beočinska fabrika cementa) pa do grebenskog puta na Fruškoj gori. Otprilike, 7-8 km lepih krivina i dobrog asfalta koji, nažalost, uništavaju šleperi koji prevoze krečnjak za Lafarge iz rudnika koji se nalazi sa druge strane planine. Vrlo brzo je sve leglo na svoje mesto i nove gume su pokazale da su opravdana investicija u odnosu na stare koje su odradile svoje, pa bile one i premijum klasa i izgledale da mogu još da se voze. Utisak je da mogu da im verujem, uz ogradu da su ovo ipak prvi utisci, tako da za 200 evra mislim da nema bolje ponude za set touring guma. Vratio se sa 6-todnevne vožnje po BiH i Jadranskoj magistrali, ukupno 2000 km: gume su odlično držale iako ih nisam nimalo štedeo, tako da sam sasvim zadovoljan onim što pružaju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1399 Napisano Octobar 23 (promenjeno) Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Evo utisak za Pirelli Rally STR. Jurim balans on/off road. Prethodno sam imao TKC70+TKC70Rocks, i pre toga Michelin Anakee Adventure. Pirelli prednja je odlicna, jako me iznenadila van puta, jede sve i lepo menja pravac (dosta bolja od TKC70 prednje, logicno). Pogotovo sto i duze traje, evo je vec na nekih 10K i dobri su jos kramponi i za OFF, a lepo se ponasa i po putu. Jedino malo manji feedback od TKC70 na putu, ali grip je dobar. Pirelli zadnja me bas razocarala, slaba je van puta i dok je nova bila, jako slabo kopa, i nikakva kontrola bocno. A na 7-8K gotovi kramponi skroz, totalno neupotrebljiva van puta tada. Tako da sam nasao idealnu kombinaciju Pirelli Rally STR prednja + TKC70 Rocks zadnja. TKC70Rocks slicno traje kao i zadnja Pirelli (oko 7K), ali dok ima krampona, neuporedivo bolja od Pirelli, zavoleo sam tu gumu bas, kida van puta po suvom (pesak, zemlja, trava, prasina), po mokrom korektna. Promenio Octobar 23 član Blackened 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5735 Napisano pre 15 sati Drug član, 2739 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Hocu kad krene sezona da uzmem druge gume. Sad imam road 5 i ok je, nekad klizne al generalno ok. Sad hocu Metzeler, sta uzeti za Nc, vozi se svakakvom vremenu, sa asfalta ne silazim, malo ono makadama nekad. Da li roadtec 01 ili 02 ili onu Z8,? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2918 Napisano pre 15 sati Drug član, 1000 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno ne 02. U tom izboru 01, Z8 je dosta lošija a 02 previše sportska za NC. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki13 86 Napisano pre 14 sati Svrati ponekad, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, RankoBg87 je napisao: Sad hocu Metzeler, sta uzeti za Nc Preporuka za 01 SE ili samo obican 01. Odlicna po svakom vremenu (suvo, kisa, toplo, hladno), obe imaju jako kratko vreme zagrevanja cak i po hladnom vremenu. Bele linije ne osecaju dobra kilometraza i nemaju pad u performansama do kraja upotrebe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5735 Napisano pre 13 sati Drug član, 2739 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam i mislio, onda 01. Hvalaaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15466 Napisano pre 13 sati Integrisan, 8142 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da bežiš od Z8. To jeste starija generacija gume ali ne zaboravi da je ona svojevremeno bila najbolje ocenjena na testovima. Nju su zadržali kao budžet opciju a kasnije su došli noviji i naravno bolji modeli ali i skuplji. Ja ću je najverovatnije montirati za sledeću sezonu. Vozio sam i Z6, kad nisam imao problem sa njom neću ni sa Z8. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 165 Napisano pre 6 sati Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan Road 6 i nema greskePoslato sa CRT-NX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5735 Napisano pre 5 sati Drug član, 2739 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Imam sad 5 i bilo je situacija da su me izdale na glupost, skoro je troje kolega islo u voznju, tri Nc, tri razlicita seta, ovaj sa Road proklizao i izletao a bio u sredini, tako se i meni desavalo, sve top drzi i samo na neke glposti kliza a ostali u fazonu sta ti ono bi, nek je ona top ili sta god al cu stavim Metzeler da moja glava bude mirna pa makar i isto bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 762 Napisano pre 4 sati Zainteresovan, 335 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi hvale Dunlop mutant Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5735 Napisano pre 3 sati Drug član, 2739 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Dobar je al kad jednom imas problem nesto mi se ne uzima opet i ako nemaju veze one sto sam imao sa ovim. Drugar vozio sa mutantom stazu i ode ludak na off. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 136 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Drugari da prenesem utiske za Michelin pilot power 2 ct , stavio sa je po preporuci bio sam skeptičan iskreno, pre toga vozio brigestone batlax bt -023.Michelin pilot power 2ct Dual compound smesa , na krajevima mekša , po sredini tvrđa.Motor na kom ih vozim krme Honda CBR 1000f , dosta težak oko 270 kg sa svim tečnostima i ja vozač 100kg.Guma se za moj opušteniji stil vožnje pokazala izuzetno, grad i otvoren put nemam zamerki, dobro lepi i apsolutno sam siguran u gumu u krivinama , ponekad vozim i suvozača portabl težine 50-55kg +tri kofera , čak mi deluje da još bolje leži kada je motor natovaren.Prešao sam oko 3000km ,za sada sve u najboljem redu.Po belim linijam je ok, ali ja i sam vodim računa.Po vlažnom zadovoljava i sigurna je ,nisam vozio po pljusku.Što se mene tiče i sledeći set će biti iste gume da ne bih eksperimentisao.Na grip.at su oko 200e Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8402 Napisano pre 1 sat Ne silazi, 2334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, uketic je napisao: Drugari da prenesem utiske za Michelin pilot power 2 ct , stavio sa je po preporuci bio sam skeptičan iskreno, pre toga vozio brigestone batlax bt -023. Michelin pilot power 2ct Dual compound smesa , na krajevima mekša , po sredini tvrđa. Motor na kom ih vozim krme Honda CBR 1000f , dosta težak oko 270 kg sa svim tečnostima i ja vozač 100kg. Tu gumu je moj GTR samleo za 6000 km ... Jeftina , ali traje kao jogurt 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15466 Napisano pre 1 sat Integrisan, 8142 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim i da je tih 6000 veliki uspeh na GTR 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8402 Napisano pre 1 sat (promenjeno) Ne silazi, 2334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Alekre je napisao: Ja mislim i da je tih 6000 veliki uspeh na GTR Stedeo sam je Salu na stranu, zato mu i pisem ,ni njegov motor nije puno laksi od mog ( A ako me secanje sluzi, a ne sluzi me najbolje , dok sam vozio tu gumu , imao sam yosimuru na motoru umesto fabrickog auspuha , koji je tezak 140kg ) Promenio pre 1 sat član Darko Mihajlovic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...