DjoleLO 2101 Napisano Jun 5 Drug član, 679 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Ducati Multistrada V4S Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Blaza said: Gorivo je bilo jeftinije, više nije. Izjednačile se cene... Jeste jeftinije. Juce sipao dizel- 180din 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 774 Napisano Jun 5 Zainteresovan, 585 postova Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, Bobni je napisao: Koje su proverene pumpe u Bosni,planiram neki rafting na Tari a gledao nekog tipa na yt da mu zaribao motor posle sipanja goriva? Imas NIS pumpu u Foci bas uz magistralu sa desne strane. Prolazis pored nje kad ides na rafting. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1866 Napisano Nedelja u 15:44 Zainteresovan, 359 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Nova guma Pirelli Angel GT, prva tura. Pri vrlo malim brzinama motor stabilniji nego sa Dunlop ali pri većim brzinama "peva" kao da je istrošena! Kakva su vam iskustva sa ovom gumom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10169 Napisano Nedelja u 17:33 Drug član, 1997 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Meni je prednja Angel GTII "propevala" na 15000+ km iako nije izgedala potrošena do te mere da je treba zameniti... Mislim da je kod mene došlo do tzv. cupping-a (scalloping) gume a uzrok je obično neadekvatno podešena suspenzija, neodgovarajući pritisak u gumama, disbalans gume, nepravilno poravnanje guma. "Čeono se javlja na prednjoj gumi gde se blokovi šare neravnomerno troše (jedna ivica visoka, druga niska)". Kod mene je, najverovatnije, glavni uzrok bio vožnja sa nižim pritiskom od preporučene vrednosti. Zamenio sam ih jesenas na oko 20.000 km, nisam osetio da mi nešto smeta ali ja sam umeren vozač. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1866 Napisano Nedelja u 20:12 Zainteresovan, 359 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Predhodna je bila Dunlop Roadsmart lV. Bila je nečujna dok nije došlo do neujednačene visine šare, onda je počela da peva. O pritisku baš vodim računa po preporuci Honde, doduše. Suspenziju nemam bog zna šta podešavati, samo predopterećenje tako da sam tu nemoćan. Čudno mi je da je Pireli odmah propevala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 24724 Napisano Ponedeljak u 13:58 Vozim motor, nisam BAJKER, 2976 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Evo, dva meseca i 5000 km na BT s21, odlicna guma, i mislim da se manje trosi nego s23 jer je, cini mi se, tvrdja komponenta a isto kao i s23 drzi bolesno dobro, mislim da cu sa njom dobaciti preko 7.000 km, za razliku od svih ostalih pre...svakako za sl.sezonu idu nove, dvoumim se da probam Metzeller m9rr... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 3026 Napisano Ponedeljak u 14:45 Drug član, 1303 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bas uzeo M9RR, mada evo, nikako da ih montiram i da se vozim. Vozio sam ranije Metzelerove, ali slabije modele i licno sam bio skroz zadovoljan, mada nisu bili kao Bridgestone, ali korektni. Ova bi trebala da bude po svemu sudeci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 2290 Napisano pre 8 sati Никад не једи жути снег!, 997 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Зна ли ко колико може да кошта испорука гума неком курирском службом, оквирно?Sent from my 24117RN76E using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10169 Napisano pre 7 sati (promenjeno) Drug član, 1997 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan City Expresom ti je paket težine 5-10 kg (cenim da je guma u tom okviru) oko 1.300 dinara... Motogume.rs ti isporučuju dve ili više kupljenih guma besplatno, isporuka jedne je 700 dinara, Baki.doo besplatno ako je porudžbina preko 3.000 dinara, kod IPG je besplatna isporuka itd. Promenio pre 7 sati član DraganNS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 2290 Napisano pre 7 sati Никад не једи жути снег!, 997 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Хвала брале!Sent from my 24117RN76E using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 2074 Napisano pre 7 sati Drug član, 1110 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan 51 minutes ago, Влајко said: Зна ли ко колико може да кошта испорука гума неком курирском службом, оквирно? Sent from my 24117RN76E using Tapatalk Ja sam upravo narucio zadnju preko KP, AKS je 600din. Bg-ns. Ne znam koliko je distanca bitna i ako su dve. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 2290 Napisano pre 5 sati Никад не једи жути снег!, 997 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Ма више оквирно сам питао, да се не глупирају са неким огромним цифрама па да ми буде лакше и лепше да се провозам и преузмем их. Узео сам од оног чеха а Цсаба ми их донео преко гране. Чекам да стигну ових дана па вам дајем комплет извештај.Sent from my 24117RN76E using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 24724 Napisano pre 4 sati Vozim motor, nisam BAJKER, 2976 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Skoro gotove, a ni 6000 km nisu presle, jos 1-2mm do markera, danas ih spalio na TA, a jos treba da odvezem TF sutra i da se vratim kuci... U ponedeljak porucujem M9RR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 1266 Napisano pre 1 sat Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: XL750 / Tomos Tori / GL500 / VFR750 / NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Otvorena su oba prevoja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...