muljaz 2993 Napisano pre 15 sati Skuteras, 3881 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan 26 minutes ago, milomir22 said: Jel imate neku non ćaci varijantu? Ja mogu Michelin nesto jeftinije nego inace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 193 Napisano pre 15 sati Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Lozanj, Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki ZZR 250, Yamaha YZF600R Thundercat, Ninja ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan 40 minutes ago, milomir22 said: X moto je Riči Sagmajster, i sad plačem za pirelli angel setom koji sam uzimao kod njega 100€ jeftinije nego kod drugih. Ja sam ranije gume plaćao pouzećem, stignu za par dana, uvek dobar dot i besplatna poštarina. Ali ne, jbg, stav i princip nekada treba i da koštaju. Jel imate neku non ćaci varijantu? Ja sam uzeo u Xtreme Moto shop Niš, korektno. A pre toga Moto gume preko sajta, isto korektno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 569 Napisano pre 12 sati Zainteresovan, 426 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan @muljaz road 6 u dimenziji 120-70-17? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...