LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 10, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je kao nov u svakom pogledu. Pali, radi, cuje se, izgleda i ide kao nov. Odrzavan je redovno i po propisu. Proizveden je 2011-e, i presao je 34.000 km. Apsolutno sam siguran da je kilometraza tacna. Cena je 10.500 eu. Kupljen je kao nov u Srbiji, poseduje TOP nivo opreme koja je tada bila na raspolaganju, a uz to je napunjen sa puno dodatne opreme Touratech i Wunderlich. Serijski ima: -ESA PRO aktivno vesanje sa 5 modova -grejanje rucica sa 2 nivoa -4 x LED migavci - ABS - ASC - Bord kompjuter - Maglenke -Stitnici cilindara -Roll bar -Nosace bocih kofera i top-kejsa -hromiran auspuh (da, na zalost se kod BMW-a i to doplacuje) -verovatno jos po nesto sto sam zaboravio da navedem Naknadno placena i montirana dodatna oprema: -originalni BMW bocni koferi -originalni BMW gornji kofer sa naslonom za suvozaca -Stitnici svih kocionih kljesta -"KAOKO" tempomat "Wunderlich" rucice kvacila i kocnice podesive duzine u boji -Prosirenje copave -Prednji poklobac bloka motora u boji -Stitnik fara -Veliki aluminijumski stitnik kartera -Ukrasni plasticni srebrni poklopac instrument table -Originalni BMW alarm (ne znam zasto ne radi, mozda su se samo ispraznile baterije u daljincima) Za sve ove dodatke je lako naci cenu na net-u. Ove godine je presao bukvalno 15-20 km, garaziran je i samo je paljen povremeno zbog akumulatora. Imam jos jedan ovakav, samo noviji pa mi je ovaj visak. Motor je podlozan svakoj proveri, apsolutno legalan i ispravan. Nisam zainteresovan ni za kakve robne zamene, pa cak ni delimicne. Registracija je istekla u junu, a prenos je obavezan. Molim da me ne zovete pre 10h i posle 21h. NAKON gledanja motora za korektne kupce postoji mogucnost pregovora oko cene. Pomenite da ste sa BJB-a Moj broj telefona je 061 255 6550 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 21, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan 10.400 eu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 1, 2018 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pobrisano nesto neprimerenog OFF-a pa je obrisano i nesto kolateralne stete-postova koji su bili OK. Hvala coveku sa gumicom. Idemo dalje. Motor je stvarno za preporuku, savrsen novogodisnji poklon za samog sebe 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 6, 2018 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Srecno badnje vece svima ! Sent from my LG-H815 using Tapatalk 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 24, 2018 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan 10.300 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...