Skiboban 408 Napisano Decembar 9, 2017 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan 1. dan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 408 Napisano Decembar 9, 2017 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan 2. dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 408 Napisano Decembar 9, 2017 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan 3. dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Decembar 13, 2017 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Браво Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1849 Napisano Decembar 13, 2017 Drug član, 2858 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Gori putopis na forumu nisam video. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8009 Napisano Decembar 13, 2017 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Putopis, koji putopis? Ja čak ne mogu da vidim ni slike, pošto nisu na forumu... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 1950 Napisano Decembar 13, 2017 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: Vela Luka , HR, Stavanger, No, Dubai UAE Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Haha, Put-opis... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dtesic 372 Napisano Decembar 13, 2017 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: kavasaki kle, BMW K 1200RS Prijavi odgovor kao problematičan hvala lepe su fotke ,malko ko nemi film ali i Čarli Čaplin nije imao teks pa ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasic.z 21 Napisano Decembar 13, 2017 U prolazu, 57 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha ybr Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo sazeto ili sto bi danas rekli "svedeno"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15797 Napisano Decembar 13, 2017 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ahh ta lepa Rumunija, obradujem joj se svake godine. Ako se autor teme ne ljuti, okacio bi neke slike od prosle i ove godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Decembar 13, 2017 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan Milion slika. Sve sam pogledao. Meni licno ne smeta ali si trebao neku selekciju napraviti na osnovu zanimljivosti fotografije pre uploada . Steta losijeg vremena ali barem manja guzva na putu. Zatnji put sam izgubio sat vremena u prilasku tunelu na vrhu TF. Inace najbolje vreme je obicno prva polovina avgusta. najmanje kise. Lep album Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 408 Napisano Decembar 13, 2017 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan satelis Naravno da ne smeta, postavi svoje. Svi volimo da gledamo, a mene mrzi da pisem. Trebalo bi puno vremena da se sve upload-uje ...ovako link... i ipak ima neku svrhu. Slazem se da je onako lepse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1849 Napisano Decembar 13, 2017 Drug član, 2858 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ima svrhu samo da ti skupljaš klikove na svom facebooku. A za one koji bi da pogledaju neki putopis nema svrhu nikakvu pošto uglavnom ne koriste face..... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15797 Napisano Decembar 13, 2017 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Rumunija, meni zemlja bas zanimljiva zemlja, dobri putevi, lepe krivine, ima se sta videti, nije skupo nit mnogo daleko...... nacionalni park Semenik i "Muzej Lokomotiva", moze se izvozati u jednom danu polazna tacka BG, krug oko 430km Dunavska magistrala sa RO strane, prelaz kod Kladova pa nazad nasom stranom koja je mnogo lepsa i zanimljivija od njihove cicamiciiiiiii TF & TA & Turda (Rudnik soli) Rumunije nikad dosta, svake godine rado cu opet doci, prosle godine pao je TF i TA, ove godine TA i Turda.....izmedju redova bila je Dunavska magistrala (cist promasaj, lepsa nasa strana).....verujem, da ce se mnoge kolege "pronaci" u slikama i setiti njihovih krivinarenja. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Decembar 14, 2017 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Da i ja nešto priložim sa ovogodišnje ture po Rumuniji. Bigar kaskade, Beusnica, Djerdapska magistrala... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15797 Napisano Decembar 14, 2017 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Super fotke, vidis nisam video Bigar kaskade i Beusnicu lepo izgleda, taman sledece sezone + dodati jos nesto. Ne znam da li je neko bio do Poiana Marului, vazi za mesto koje ima najcistiji vazduh u evropi, vazduh koji je čistiji od onoga kod Nijagarinih vodopada...nesto vise o tome klik Ovde, evo i slika tog mesta klik Ovde. Da li je neko ovde bio, video ovo mesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Decembar 14, 2017 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Satelis je napisao: Super fotke, vidis nisam video Bigar kaskade i Beusnicu lepo izgleda, taman sledece sezone + dodati jos nesto. Ne znam da li je neko bio do Poiana Marului, vazi za mesto koje ima najcistiji vazduh u evropi, vazduh koji je čistiji od onoga kod Nijagarinih vodopada...nesto vise o tome klik Ovde, evo i slika tog mesta klik Ovde. Da li je neko ovde bio, video ovo mesto? Leto je bilo sušno pa Bigar kaskada nije bila u reprezentativnom izdanju kao ni vodopad Beušnica koji je zbog male količine vode bio suv kao barut jer je voda negde pronašla put kroz stene i kroz pećinu u podnožju vodopada išla u tok rečice. Na prvoj fotki se može videti kakva je to lepota a na drugoj je vodopad kakav je letos bio kada smo ga nas dvoje obilazili. Ali očigledno to ne smeta budući da ga je letošnjih vrelih dana posećivao impozantan broj turista i ljubitelja netaknute prirode. A koliko je priroda na Beučnici očuvana najbolje svedoči podatak da je od vodopada pa do kampa, voda iz rečice pitka. Ja sam je pio i u pećini u podnožju vodopada i dalje prema ušću u Neru. Najupečatljiviji utisak su na nas ostavile pastrmke koje su kada je sunce zašlo za brdo počele da se izbacuju loveći insekte. To stvarno mora da se doživi. A da ne govorim o vrelu Oko Beušnice koje ima boju Fanta šokate. I sve to je na nekih tridesetak kilometara od Bele Crkve gde smo se stacionirali, budući da smo našli izuzetno povoljan smeštaj, i svakog dana prelazili u Rumuniju. Četvrta fotka je napravljena sa vrha vodopada. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...