Nole Bg 5685 Napisano Decembar 7, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1756 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Stigle rukavice sa Ali expresa, samo probao video male i porucio druge malo vece. Za te pare extra su. 1800 din Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Decembar 7, 2017 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Veličina ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5685 Napisano Decembar 7, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1756 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Stigle rukavice sa Ali expresa, samo probao video male i porucio druge malo vece. Za te pare extra su. 1800 din Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Zaboravih. Velicina L. A ja sam sad porucio XL. Kolege iz bg mogu probati. PozПослато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Decembar 7, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jel im namena da budu tople,zimske?Sent from my LG-H815 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5685 Napisano Decembar 7, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1756 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Zimske, tople do jaja sa postavom, ne propustaju ni vodu ni vetar. Vidi se na sliciПослато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Decembar 7, 2017 Svrati ponekad, 424 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Nole Bg je napisao: Stigle rukavice sa Ali expresa, samo probao video male i porucio druge malo vece. Za te pare extra su. 1800 din Samo da potvrdim da su rukavice odlične za svoju cenu. Koristio sam ih na +6 stepeni po kiši na putu od nekih 190km i nisam imao nikakvih problema, nisu propustile kap vode i dovoljno su tople. Istina, da bi bile tople malo su deblje pa je potrebno navići se na blago slabiji osećaj kontrole gasa, ali to dođe vrlo brzo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Decembar 7, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zainteresovan. Ako nisu jos otisle da se dogovorimo preko PP gde i kad da vidim? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5685 Napisano Decembar 7, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1756 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zainteresovan. Ako nisu jos otisle da se dogovorimo preko PP gde i kad da vidim?Milose sutra, skadarska 26, restoran zlatni bokal na poslu sam posle 17:00 sati pa svrsti. Ok?Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Decembar 8, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam ti pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5685 Napisano Decembar 9, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1756 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Kupio Milos rukavice. Moze katanac.Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...