dragan d 737 Napisano Decembar 5, 2017 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Polako prikupljam sve za prolećni servis moje Honde.... pločice, filtere, ulje, tečnosti itd. Kupio sam, izmedju ostalog i filter ulja i to po modelu mog motora, godište, ABS itd. Donesem kući..... sve je isto... prečnik, navoj ali je dužina filtera drugačija.... ovaj koji sam kupio je kreći od ovog koji je trenutno na Hondi. Ovaj koji je trenutno na Hondi sam kupio u Nemačkoj. Da li ima nekakve veze što je kraći? Jer očigledno da je za moju Hondu ali je kraći.... I sad sam u nedoumici... da li da vratim ili šta da radim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Decembar 5, 2017 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam proletos montirao kraci filter, nisu imali duzi, kazu razlika je u protoku, ali ne verujem da je vidna nekom standardnom vozacu, ja vozim trandzu onako penzionerski, a sad ako neko zavrce i "maltretira" masinu samim tim mu treba bolji protok... Cesto je razlog sto ima dve verzoje to sto je na nekom drugom modelu ili motorciklu projektovano da moze samo kraci filter da se smesti... Ako ti u spec pise da je taj kraci ok, tek onda nemas frke... Eto laicki, a neko ce mozda strucnije da odgovori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Decembar 5, 2017 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Преврти мало по нет-у , разумео сам да си по каталогу узео ? Ко је произвођач ? Вероватно да се може десити од произвођача до произвођача да постоји разлика у габаритима али оно битно је да ли одговара типу мотора ( са или без вентила итд. ) код мене је био исти случај само на старом није било никакве ознаке само бројке (шифре) Малко сам процуњао интернетом и пар форума ето решења , потврдио у продавници кроз каталог ( Hiflofiltro) и то је то мало је краћи од старог и немам проблема , питање је да ли је стари био оригинални ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Decembar 5, 2017 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan neki bolji brizvodjaci menjaju modele a pa recimo imaju 2-3 modela filtera za isti motor ,ali kroz razna godista.Neki manje posvećeni moto a poznati u auto sportu nemaju nego jedan filter menja tri.E sad da li je potpuno isto -nije ali moze da radi.Pod uslovom da ti neko nije dao pogresan filter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Decembar 5, 2017 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Ne znam...... ovaj što sam uzeo je MAN filter. Nije mi jasno... al videću sutra da svratim pa da uporedim kod njih u radnji sa starim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Decembar 5, 2017 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan ako odgovara navoj i rupice nemoj mnogo da razmišljaš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Decembar 5, 2017 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan odgovara navoj i to, samo što je kraći od onog koji je na njemu. Ne znam da li to nešto smeta zbog protoka... jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Decembar 5, 2017 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan mann je jedan ot takvih poznatih prozvodjača.Ali nebrini ako njegov katalog tako kaze onda je to to.To ti je ko bosna svećice,bakarna bosna menja 5-6 raznih ngk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Decembar 5, 2017 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Uvrni bre taj filter na masinu, i sacekaj lepo vreme pa na put, i ne mudruj vise o tome. Ja znam da je zima vreme mlacenja prazne slame, ali toliko filozofije oko dela koji si kupio po kataloskom broju, i po broju rama i svega ostalog... msm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22370 Napisano Decembar 5, 2017 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I ja uzeh mann kao zamenu za HF303 koji je trenutno na motoru, vidno je kraci, MW64 mu je oznaka, vidim ima i MW64/1 model... Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Decembar 6, 2017 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Pa i meni je taj HF 303 i ja sam sad uzeo mana 64/1 model. Zato sam i pitao da li je problem što je kraći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22370 Napisano Decembar 6, 2017 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Oboje smo dobili razlicite filtere kao zamenu za HF303, evo slika i dimenzija... Valjda je to to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22370 Napisano Decembar 6, 2017 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Za hiflo nadjoh ove dimenzije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Decembar 6, 2017 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, N.F.S. je napisao: Oboje smo dobili razlicite filtere kao zamenu za HF303, evo slika i dimenzija... Valjda je to to Pa jeste... i meni su isto dali... valjda je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22370 Napisano Decembar 6, 2017 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Po katalogu mann-a, to je to, i za tvoj i moj motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Decembar 6, 2017 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Da... onda se nisam z..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6086 Napisano Decembar 6, 2017 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pazi kad budes sipao ulje da ne prelijes,kraci filter-manje ulja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Decembar 7, 2017 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Са таквим филтером сам ја имао проблем ! Узео сам MW64 и проблем ! навој је у самом филтеру померен за 5мм и неможе да досегне навој на блоку мотора срећа да сам имао нови филтер од ( HF 303 ) могао сам да упоредим и дођем до решења . Тако да су дате димензије свега само не и димензија од врха филтера где је гумица до навоја тако да се може десити зајеб . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22370 Napisano Decembar 7, 2017 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ja idem da ga zamenim u tom slucaju! Em je naj skuplji em postoji mogucnost da se "uhvati" na samo krug navoja... Javljam sta su mi kao zamenu dali... Zahvaljujem Srrdjan-e! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22370 Napisano Decembar 7, 2017 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Dobio u zamenu mahle filter sa slike, navoj vidno vise pozicioniran... Tek cu na prolece menjati filter, ne mogu reci je li ok, po katalogu je i mann koga zamenih pasovao... Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Decembar 7, 2017 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Da.... tek kad skinem stari ... videću da li je sa navojem u redu... tj. isti....N.F.S Ovaj si uzeo u Kragujevcu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22370 Napisano Decembar 7, 2017 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da u Kg, jutros sam otisao u radnju gde kupih mann i u zamenu uzmem mahle... Hiflofiltro 303 je naj jeftiniji, odgovara sigurno ali ga nisu imali... Mann 64/1 ima navoj blize vrhu za razliku od mw 64 modela koji su meni dali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...