Dejan Nešković 801 Napisano Decembar 3, 2017 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ova sezona je bila po mnogo čemu specifična... Rastao sam se sa Suzom nakon puno divnih zajedničkih kilometara, upoznao Jagodu. Ana je položila za A kategoriju a mi ove godine nakon dugo vremena nismo imali turu van Srbije a zbog posla se i nismo puno vozili. I tako, odem ja da operem motor i napunim rezervoar, da ga pripremim za zimski san, razmišljajući kako će sledeće godine organizacija biti na višem nivou... Ali, ne leži vraže! Stvari se retko odvijaju na način koji nama odgovara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Decembar 3, 2017 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Auuu, dobri Deki šta te snađe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanr 159 Napisano Decembar 3, 2017 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Vespa LML T-5 i GTS 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se kolega da nije ništa ozbiljno. Da li je opet situacija nisam te video? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1641 Napisano Decembar 3, 2017 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak Deki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Decembar 3, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Opisi malo detaljnije, sta se desilo i kakve su povrede? Brz oporavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djurovic S. 57 Napisano Decembar 3, 2017 U prolazu, 61 postova Lokacija: Uzice Motocikl: Suzuki GSF 600S Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da nema vecih posledica, drz se !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Decembar 3, 2017 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Situacija jeste bila "izvini, nisam te videla". Uključenje sa parkinga u dalju traku, ja koji dolazim sa desne strane i direktan kontakt desnog fara/branika sa mojim levim skocnim zglobom. Na žalost, video sam opasnost na vreme da opsujem i ništa preko toga. Kompletna oprema me je spasila ozbiljnijih povreda od pada, Sebin dupli crash bar je spasio Jagodu i to da mi noga ne bude prikljestena. Na zalost, skocni zglob je popio svu silinu kontakta. Hematom, te oteklina su veliki, noga je u longeti i necemo znati kolika je tacno steta dok otok malo ne splasne. Sreca koju sam imao jeste da su brzine bile relativno male i da je auto bio Toyota Yaris ili slično. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Decembar 3, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ne daj se. Brz oporavak ti želim. I tebi i Jagodi. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Decembar 3, 2017 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jao curka retardirana, dobro da te nije pitala sta ces na motoru u decembru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10581 Napisano Decembar 3, 2017 Drug član, 3417 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ah ta čuvena leva noga...i meni isto u maju...valjda će se oporaviti... Brz oporavak želim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Decembar 3, 2017 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Juce oko 14h sam slucajno prolazio ispod Gazele pored parkinga za vozila ostecena u sudarima. Tada sam na kamionu za slep, koji je ulazio na taj parking, video bocno polozen TDM sa kres barovima. Sada sam shvatio da je to, nazalost, tvoj motor. Deki, bas mi je zao. Brz i bezbolan oporavak zelim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 3, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Dejane, zelim ti sto brzi oporavak ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mad Mike 143 Napisano Decembar 4, 2017 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jbg i sam si svestan da je to moglo mnogo gore da ispadne, npr. da se desi na pocetku sezone Brz oporavak i tebi i mopedu zelim.Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Decembar 4, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Срање. Брз опоравак колега, надам се да није ништа озбиљно. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Decembar 4, 2017 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da nema preloma Deki? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16395 Napisano Decembar 4, 2017 Misbehave Responsibly, 1655 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Skoro je bio incident par stotina metara uzvodno. Dragoslava Srejovića na tom delu je noćna mora. Izlazi sa parkinga, perionica, pumpa, parkirani na trotoaru,... Nemojte biti stidljivi kada je korišćenje sirene u pitanju. Brz oporavak ti želim, a ako nemaš prelom (ili je samo neko manje naprsnuće), bacaj tu longetu i česte masaže ledom, da ne dozvoliš formiranje otoka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2736 Napisano Decembar 4, 2017 Vozac A kategorije :D, 960 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Decembar 4, 2017 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom da sam Leskovčanin i da mi se osiguranje vodi na Leskovac, Urgentni me je samo prikrpio i rekao da se javim svom izabranom lekaru za dalje previjanje (pošto ima rasekotine) i kontrole. Još dok sam bio u urgentnom, dobio sam otok, obzirom da je cela procedura dugo trajala a nisam stavljao hladne obloge. Otok se samo povećao dok mi je noga bila pod gipsom, pogotovo u predelu pete koja je popila udarac u ram motora. Međutim, skrenuta mi je pažnja da ne smem ništa da radim na svoju ruku zbog eventualne dalje procedure i kompletne medicinske dokumentacije. Sinoć sam stigao u Leskovac, jutros bio kod hirurga i ortopeda, previli su me i na moje insistiranje skinuli gips, te zamenili elastičnim zavojem, tako da sada mogu da stavljam hladne obloge. Kosti nisu pukle, ligamenti nisu pokidani, tako da, još jednom sam jeftino prošao. Hvala vam svima na podršci. Takođe, moram da napomenem da je devojka bila više nego korektna. Istrčala iz auta da vidi kako sam, razmenili brojeve pre nego što me je hitna odvezla, zvala dok sam bio u urgentnom i nakon toga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Decembar 4, 2017 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Mlad si ti, brzo ce to da zaraste pa na prolece u nove moto - pobede Srecno Deki! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16395 Napisano Decembar 4, 2017 Misbehave Responsibly, 1655 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Ako je bila korektna i ako ste razmenili brojeve, eee onda u redu; još samo da te obilazi i da ti privija isceliteljku na bolno mesto ; da brže prođe . Nije ona bila korektna nego se ponela normalno i kako je za očekivati. Nego se u ovom nenormalnom vremenu i okruženju očekuje da ljudi beže sa lica mesta ili lažu na uviđaju, pa kad se neko ponaša pristojno i normalno to nas toliko iznenadi da je to potrebno napomenuti. A što se tiče obloga, bolje su nego ništa ali ni približno dobre kao masaža ledom. U čaši od kiselog mleka napravi led, i onda njime masiraš zonu otoka 5 do 10 minuta; dok koža ne pocrveni. Posle namažeš Hepalpan (ili Deep Relief gel) pa tako 5-6 puta dnevno. Posle nedelju dana spreman si za partiju basketa. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Decembar 4, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan I moj otac masirao ledom stopalo. Isto mu rekao doktor dok ne pocrveni i onda neku mast. A ja ga odvratio, rekoh, Jesi lud, ko ti je to rekao, uzmi lepo oblogu Onu gel. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Decembar 4, 2017 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak ti želim Deki!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenada 289 Napisano Decembar 5, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilija Pegaso 650 Cube, MZ TS 125, BMW R 65 Prijavi odgovor kao problematičan Ceo taj krajolik blizu Bogoslovije i Pancevca je zaista strava i uzas za voznju.Nego,da dodam da je protiv otoka odlicno koristiti burove obloge. Plave burove tablete,ima ih u apotekama, istopis ih u vodi,umocis krpu i zavijes je na bolno i oteceno mesto.Prija i brzo deluje.Zelim ti brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 388 Napisano Decembar 5, 2017 Zainteresovan, 190 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak kolega,i motaj korektnu za naplatu stete,kako materijalne tako i nematerijalne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 7, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Takođe kolegi želim brz oporavak! On 5.12.2017. at 10:27, gixxer je napisao: Brz oporavak kolega,i motaj korektnu za naplatu stete,kako materijalne tako i nematerijalne Slažem se za naplatu, kako materijalne, tako i ne materijalne štete, tj. fizičke povrede,pretrpljeni strah... Ja sam (oba puta) bio budala kada sam doživeo udese sa motorom... Oba puta me žensko skrlja sa motora (jedna autom, druga biciklom) i ja oba puta ne odem kod lekara (odmah posle udesa) jer mi bilo žao devojaka (žena) što su bile uzrujane i u šoku, a realno sam mogao da uzmem (još) para za pretrpljene fizičke povrede. Bio sam u fazonu: "nije to ništa, ne fali mi ništa, malo leđa bolu i kolena i ruke, al nema veze..." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...