Zlatko LA 1963 Napisano Decembar 8, 2017 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam skinuo nevidjenu budzevinu od kocnice, bolje da ne slikam jer samo mogu da pokvarim temu, narucio sam komplet sipku sa polugom i cekam da stigne, ali mi fali onaj deo sto ide na dobos. Kocnice rade, u dobosu je sve sredjeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Decembar 9, 2017 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Koji deo ti fali? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1963 Napisano Decembar 9, 2017 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je stara poluga. A ovo drugo je deo koji bi trebalo zameniti, jer gde se kaci na dobos tu ne hvata dobro, kao sto vidite napravio se krug. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Decembar 9, 2017 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Imam tu polugicu,ako ti odgovara mogu ti poslati.Samo mi pusti adresu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1963 Napisano Decembar 10, 2017 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Da ne dodje do zabune, taj deo nije kao kod APN-a, ovaj deo je kao sto vidite drugacijeg oblika tu gde se kaci na dobos, ovakav meni treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 10, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Jbt, tako nešto sam juče našao u garaži i malo je falilo da bacim. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Decembar 10, 2017 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Zlatko LA je napisao: Da ne dodje do zabune, taj deo nije kao kod APN-a, ovaj deo je kao sto vidite drugacijeg oblika tu gde se kaci na dobos, ovakav meni treba. Znam da nije isti kao na apn isto tako znam da ima i cetri razlicita modela.A ja kao sto ti rekoh imam to sta ti treba i rad sam da ti poklonom. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1963 Napisano Decembar 10, 2017 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Vam puno, ne znam sta drugo da kazem. Poslacu na pp adresu. Jos jednom veliko hvala za ovaj gest! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Decembar 10, 2017 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam prednju. Sent from my MI MAX using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 10, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Da ne dodje do zabune, taj deo nije kao kod APN-a, ovaj deo je kao sto vidite drugacijeg oblika tu gde se kaci na dobos, ovakav meni treba. Jbg, samo liči. Sigurno je od nekog drugog mopeda / bicikla Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1963 Napisano Decembar 10, 2017 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Savan said: Jbg, samo liči. Sigurno je od nekog drugog mopeda / bicikla Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Ko zna od cega je, ali neka ga, naci ce se i njemu mesto. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1963 Napisano Decembar 10, 2017 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, -Viper- said: Ja imam prednju. Sent from my MI MAX using Tapatalk Hvala Vam, ali imam prednju i to odlicnu. Mozda nekome vise treba nego meni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 10, 2017 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Savan je napisao: Jbg, samo liči. Sigurno je od nekog drugog mopeda / bicikla Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Ovo ti jer od bicikle što ima kočnicu kad pedalu pritisneš u nazad ( kontra ) . Ova veća šlicovana rupa ide na zadnju glavu od točka, a na manju rupu se kači plehana šelnica koja taj deo fiksira uz cev zadnje viljuške . 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2798 Napisano Mart 1, 2018 Ne silazi, 4901 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam platio 1000 din oba, e sad vidjao sam na KP po 1000 din komad hromirani pa i skuplje, prosao sam izgleda jeftino. Idemo dalje, sklapamo redom. Ipak sam odlucio za starije nalepnice, ni sam ne znam zasto. Danas sklopljeno sve, sutra ostaje detaljno ciscenje i odmascivanje masine, bice kao nova, i tapaciranje sedista. Radilica stara ili nova?Sent from my SM-G903F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1963 Napisano Mart 1, 2018 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Krokodilo said: Radilica stara ili nova? Sent from my SM-G903F using Tapatalk Stara je radilica, zbog drugih troskova odluceno je da istera jos ovu sezonu. Igrom slucaja je pre dva dana vracena fabricka glava i Dellorto karburator, ali je sve samo namontirano, treba da se lepo nasteluje karburator. Cak i ovako rastelovan neuporedivo bolje radi. Ne obracajte paznju na nosac navigacije, stavljen je iz gluposti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2798 Napisano Mart 1, 2018 Ne silazi, 4901 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stara je radilica, zbog drugih troskova odluceno je da istera jos ovu sezonu. Igrom slucaja je pre dva dana vracena fabricka glava i Dellorto karburator, ali je sve samo namontirano, treba da se lepo nasteluje karburator. Cak i ovako rastelovan neuporedivo bolje radi. Ne obracajte paznju na nosac navigacije, stavljen je iz gluposti. Zeleo si da ceo motor bude original ili nije bilo bitno?Sent from my SM-G903F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2798 Napisano Mart 1, 2018 Ne silazi, 4901 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zeleo si da ceo motor bude original ili nije bilo bitno?Sent from my SM-G903F using TapatalkZeleo sam da predlozim da stavis cilindar i glavu od A5, ali kad sam bolje pogledao zadnju sliku vidim da si to uradio.Sent from my SM-G903F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1963 Napisano Mart 1, 2018 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, Krokodilo said: Zeleo sam da predlozim da stavis cilindar i glavu od A5, ali kad sam bolje pogledao zadnju sliku vidim da si to uradio. Sent from my SM-G903F using Tapatalk Ovaj motor je imao tezak 'zivot', znam jer je bio bukvalno u susednom dvoristu, te skidano ovo, te ono, stavljena glava i karburator od A3, jedini razlog je bio zato sto nisu znali kako da nasteluju Dellorto karburator. Pa smo na moju inicijativu jedva nasli izgubljene originalne delove, srecom je sve bilo u odlicnom stanju. Sad mi stoje glava i klip (moze se reci i ne razradjeni), i karburator od A3 , ali sto bi rekli mudri ljudi 'nikad ne pljuj u stari bunar'. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2798 Napisano Mart 1, 2018 Ne silazi, 4901 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj motor je imao tezak 'zivot', znam jer je bio bukvalno u susednom dvoristu, te skidano ovo, te ono, stavljena glava i karburator od A3, jedini razlog je bio zato sto nisu znali kako da nasteluju Dellorto karburator. Pa smo na moju inicijativu jedva nasli izgubljene originalne delove, srecom je sve bilo u odlicnom stanju. Sad mi stoje glava i klip (moze se reci i ne razradjeni), i karburator od A3 , ali sto bi rekli mudri ljudi 'nikad ne pljuj u stari bunar'.Proveri leptire na usisu kako dihtuju jer originalni Delorto i ne trazi neki poseban nacin stelovanja ako je cist i ispravan.Sent from my SM-G903F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2798 Napisano Mart 1, 2018 Ne silazi, 4901 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dali ima sraf za stelovanje odnos gorivo - vazduh ili samo sraf za stelovanje rada u leru?Sent from my SM-G903F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2798 Napisano Mart 1, 2018 Ne silazi, 4901 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel ovakav?Sent from my SM-G903F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1963 Napisano Mart 1, 2018 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Isti takav, cini mi se da ima samo sraf za stelovanje lera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2798 Napisano Mart 2, 2018 Ne silazi, 4901 postova Prijavi odgovor kao problematičan Isti takav, cini mi se da ima samo sraf za stelovanje lera.Onda je ili karburator neispravan, ili semering na radilici prema magnetu propusta. Pretpostavljam da ti je klip sa prozorima(originalni) ili si ih napravio nahnadno inace dzaba cilindar od A5. Membrane na usisu znaju da zezaju, guma na plocici ispod njih popuca i to. Izradi plocicu od aluminijuma i upotrebi kabonske leptire od nekog skutera prilagodi ih, radi mnogo preciznije i nestaje ono metalno lupkanje koje mene bas nervira.Sent from my SM-G903F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1963 Napisano Mart 2, 2018 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Ovako, ociscen karburator i sve postavljeno na svoje mesto. Motor u mestu radi odlicno, odlicno prima gas, ali u zovnji nece da mrdne. Da napomenem da je sa A3 delovima isao dobro, bez obzira na to sto radilica nije nova. Ne znam vise sta da mu radim, dodje mi da vratim staru glavu, a da mu stavim Dellorto karburator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Mart 2, 2018 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam razumeo ovo,,u voznji nece da mrdne" da li moze uopste da krene iz mesta ili sta?Ako samo nema snage u voznji a dobre su ti karike i ostalo onda karb tacnije filter vazduha.Taj Dellorto karburator je jako osetljiv na filter vazduha,znaci moras sve namontirati kako je fabrika rekla ili nece raditi kako treba.Ako nemas sve sto treba ne preostaje ti nista drugo nego da polako povecavas diznu dok ga ne nadjes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...