Surb 66 Napisano Novembar 26, 2017 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Resio sam da kupim neki auto u okolini Kraljeva ili Cacka pa mi treba preporuka nekog majstora koji je posten i da se razume u kupovinu polovnih automobila da bi mi pregledao auto pre kupovine. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Novembar 27, 2017 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Ja odrzavam sva svoja kola kod Bojana "Padrino" u Ribnici u KV.. uvek je zauzet pa se treba najaviti, dobar decko i odlican majstor, ozbiljan servis, pristojne cene.. dovoze mu i novije mercedese, bmw i audije tako da, zna zanat Ps. Ima 2 dizalice u servisu i nekoliko radnika, ali on (vlasnik) je glavni majstor.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Novembar 27, 2017 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi jos jedna informacija. Da li moze neko na osnovu broja sasije da pronadje u bazi podataka podatke o automobilu, konkretno za golf 5 uvoz iz francuske Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4751 Napisano Novembar 27, 2017 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, sale125 said: Ja odrzavam sva svoja kola kod Bojana "Padrino" u Ribnici u KV.. uvek je zauzet pa se treba najaviti, dobar decko i odlican majstor, ozbiljan servis, pristojne cene.. dovoze mu i novije mercedese, bmw i audije tako da, zna zanat Ps. Ima 2 dizalice u servisu i nekoliko radnika, ali on (vlasnik) je glavni majstor.. I ja odrzavam sva vozila kod Bojana, ali nisam siguran da bi mogao negde da ide da gleda auto, baš zbog gužve u servisu...jedino da se zakaže za u servis. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Novembar 27, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi jos jedna informacija. Da li moze neko na osnovu broja sasije da pronadje u bazi podataka podatke o automobilu, konkretno za golf 5 uvoz iz francuskeZavisi u kojoj bazi tražiš podatke. Vw ima svoju bazu i tu imaju pristup samo iz Vw. Neke uopstene vin decodere tu možeš da vidiš neke opcije koje auto poseduje ali ne prošlost. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...