sashac 8204 Napisano Novembar 23, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Kolege,kome trebaju a nije bas u mogucnosti da kupi,odlicne cizme,malko grebucnute na vrhovima prstiju.Udobne bas. 35 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1543 Napisano Novembar 23, 2017 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Respect Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Novembar 23, 2017 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Ako je sve u redu sa njima mozes meni poslati ja nosim 44 broj...svaka cast na gestu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 23, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, bikerboyz je napisao: Ako je sve u redu sa njima mozes meni poslati ja nosim 44 broj...svaka cast na gestu Sve je u redu,sem malko oguljenih vrhova cizama...Saljem ti,posalji mi adresu na pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 23, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Evo vidis. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Novembar 23, 2017 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Ma to nije nista...sve je to ok moze da se nosi...ja ne vozim na stazi tako da mi ne smeta...hvala pumo jos jednom i svaka ti cast ...castim pivo ako se vidimo ja sam iz Titela pa ako te put nanese ovuda a nije daleko od Bg-a navrati u restoran Alaska prica ja tamo radim na pivo...:-) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 23, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlje ih potrosio. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Novembar 23, 2017 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da hocu ziv bio i sve najbolje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Novembar 24, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast domacine respect takvih bajkera nema puno zivio 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Novembar 28, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Свака част на гесту sashac! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Novembar 28, 2017 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Svaki čast. Sent from my MI MAX using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano Novembar 28, 2017 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan *Sta vas je danas obradovalo?* Evo ovo. Ceo dan sam po malo na forumu i u vecini tema koje otvaram neko prepucavanje, cak i teske reci. I sad naletim na ovu temu! Kolega @sashac hvala! I za to sto si me obradovao gestom i za sam gest. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Novembar 28, 2017 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Stigle cizme danas...mogu reci da su u extra stanju i imam samo reci hvale za ovog covek kakvi su danas neverovatno retki...svaka cast i hvala puno... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 28, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ovo bi trebalo biti skroz normalno.Budimo i malko ljudi,pomozimo kome mozemo,koliko mozemo.Meni je uvek velika radost kad nekoga obradujem. 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Novembar 28, 2017 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Meni je Sashac priznao kako je preko veze saznao da Bikerboyz radi u restoranu pa mu ih je zato i poklonio. Ima da mu osusi sank kad ode na pivo. Skupo ce te izadju ove cizme prijatelju. Salim se naravno. Sta reci osim Sashac care 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 29, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Novembar 29, 2017 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Mikulanac je napisao: Meni je Sashac priznao kako je preko veze saznao da Bikerboyz radi u restoranu pa mu ih je zato i poklonio. Ima da mu osusi sank kad ode na pivo. Skupo ce te izadju ove cizme prijatelju. Salim se naravno. Sta reci osim Sashac care nema veze druze bitno da se mi druzimo...svaki kolega bajker je uvek dobrodosao .. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Novembar 29, 2017 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Sale je vec odavno filantrop, ovo je jos jedan dokaz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba1990 129 Napisano Novembar 30, 2017 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...