Dzejzel 160 Napisano Novembar 17, 2017 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo kolege! Ova prodaja ima dobrotvorni karakter, sav novac od prodaje ide za paketice za decu u Sremcici! Ako se ne proda do zurke 8. decembra, moguce da ce zavrsi na tomboli, ali mislim da je bolje da je kupi neko kome treba... Kacigu sam kupio novu pre oko godinu i po, nikad koriscena, bukvalno, uzeo za neplaniranog suvozaca ako se pojavi posto me poceli pitati da ih vozim... Od tada nikog provozao, ona stoji, zauzima mesta, pa reko vreme da se iskoristi pametnije. Zeus Jet, bela, L velicina, neka cena krena od 3000 din, pa ko ponudi vise do kraja Novembra npr. (Ista ovakva u radnji kosta 4500) Sretna licitacija! 11 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Novembar 17, 2017 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 17, 2017 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Novembar 18, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za gest. Inace Zeus = Probiker (Louis) Brend Zeus je za US trziste a Louis je brendirao sebi kao Probiker. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Novembar 18, 2017 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Astral said: Bravo za gest. Inace Zeus = Probiker (Louis) Brend Zeus je za US trziste a Louis je brendirao sebi kao Probiker. Vidis, to nisam znao, cesto kad trazis info o luisovim brendovima ne mozes nista da nadjes online... Hvala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Novembar 21, 2017 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je pravo vreme da licitirate i kupite ovu kacigu da vam stoji za rezervu, tako cete pomoci da se skupi vise sredstava za paketice! Takodje, izbecicete iznenadjenje na zurci, zamisli da te izvuku i morate neplanirano celu noc nosite ovu kacigu dok traje svirka i uz to vas svi lupaju u istu! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Novembar 23, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, pošto se niko ne javlja, ja ću da je probam, pa ako sve bude ok, dolazim na žurku sa njom Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Novembar 23, 2017 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Jasta, a posto je interesovanje nezapamceno, tu na ulici na licu mesta kad probas, napravicemo licitaciju da popularisemo akciju, pa ako ponudis najvise nosis je... E sad, ako te neki prolaznik zezne, nisam ja kriv! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Novembar 23, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha videćemo, valjda neće biti mnogo okupljenih za nadmetanje Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Novembar 24, 2017 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Dragi svi, Aukcija je uspesno izvedena na pumpi na kraju Bezanijske! Ispod jakog svetla reflektora, odmah pored kompresora za gume, ubedljivo najbolju ponudu dao je kolega Stef i koristim ovu priliku da mu cestitam i pozelim puno dobrih kilometara u lokalu! Sumu od 3000 dinara uplaticu na racun za paketice, pa cu zamoliti i organizatore dedamrazijade da to ovde i potvrde kada uplata bude legla. Svima zelim lep i suncan vikend! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Novembar 24, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za obojicu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Novembar 24, 2017 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Braoooooo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Novembar 24, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Imam samo jednu manu za kacigu. Nije nošena uopšte ! ! ! Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...