demro.st 435 Napisano Novembar 14, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svim bajkerima i ljubiteljima motora i simpatizerima našeg malog kluba,čast mi je da Vas pozovem da zajedno proslavimo naš 11 rodjendan .Žurka če se odrzati 18 novembra u Kisaču sa početkom oko 20 h u prostorijama FK Tatra na igralistu...sale su zagrejane.. ozvucenje jan audio a za dobro raspoloženje i dobar rokenrol zadužena je grupa OLD FOXIS iz Novog Sada proverena grupa koje zna dobro da svira,,,Bice i večerica,,,,ulaz naravno free Dobro nam došli. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2676 Napisano Novembar 14, 2017 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Eeeeee Janko, srecan vam rodjus Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Novembar 14, 2017 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dve godine vec dolazim , nazalos u subotu drugova svadba mi ne da doci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Novembar 14, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Dane Deda je napisao: Eeeeee Janko, srecan vam rodjus veliko hvala pozdrav ako ste raspoloženi dobrodosli Pre 1 sat, Dane Deda je napisao: Eeeeee Janko, srecan vam rodjus Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Novembar 14, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Dominator96 je napisao: Dve godine vec dolazim , nazalos u subotu drugova svadba mi ne da doci lepo se provedi na svadbi pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...