Dominator96 864 Napisano Novembar 8, 2017 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ko ne zna gde za vikend , evo zurke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Novembar 8, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ides motorom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Novembar 8, 2017 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vala ne , tradicija mi na zuke ici kolima jer u istima uvek prespavam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 9, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ma to Dusan ne moze da vozi tu krmacu ako je temperatura ispod 12 stepeni pa kao fol ide kolima da prespava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Novembar 9, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, ThePainkiller said: Ma to Dusan ne moze da vozi tu krmacu ako je temperatura ispod 12 stepeni pa kao fol ide kolima da prespava... I ja mislim da je tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...