Jump to content

Moto Zajednica

"NAJAVA" MOTO SUSRET 15,16,17,18 MAJ 2008 MK CIVIJA Sabac

Recommended Posts

• U prolazu, 21 postova

jos jednom naglasavam,u cetvrtak je ulaz dozvoljen samo motorima,ne skuterima i pesacima,samo motorima i bikerima a ostalim danima bice ulaz za sve

Po tome bi se reklo da skuterasi nisu bajkeri. EEEeee, sta ti je zivot! :o

ja sa skuterom bio na vise moto susreta nego neki sa VELIKIM motorima i znaci da nemogu da udjem u cetvrtak

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 367 postova
  • Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat

jos jednom naglasavam,u cetvrtak je ulaz dozvoljen samo motorima,ne skuterima i pesacima,samo motorima i bikerima a ostalim danima bice ulaz za sve

ja sa skuterom bio na vise moto susreta nego neki sa VELIKIM motorima i znaci da nemogu da udjem u cetvrtak

Goga ti ja cemo da bojkotujemo  ;D, nasi nas ne vole 8)

• U prolazu, 21 postova

Goga ti ja cemo da bojkotujemo  ;D, nasi nas ne vole 8)

ma nije u tome fazon, fora je da ja trenutno nemam veci motor ali me to nesprecava da idem na moto susrete sa skuterom i sad zato sto vozim skuter nemogu da dodjem, zar je bitno ko sta vozi nijeli drugarstvo i druzenje na prvom mestu.

• U prolazu, 1 post
  • Motocikl: HONDA SILVER WING 600

evo malo vise detalja nakon vecerasnjeg sastanka.u cetvrtak se pocinje sa skupom (da ne duzimo kako i zasto tad),ulaz za bikere je 400 dinara za sva cetiri dana,ulaz za pesake je 100 dinara.cena ulazamtj zakupa mesta za prodaju opreme i slicnih stvari je 2000 dinara.u cetvrtak popodne oko 16-17h bice spreman i bik za jelo,pice......pozvani su svi bikeri.

JELI TO ZNAČI DA JA SA APRILIA ATLANTIC 500 NEMOGU UĆI U KAMP ,A U UMAGU SU ME PUSTILI DA UDJEM  ::)>:(

;) ;) ;D ;D ;D

• Svrati ponekad, 367 postova
  • Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat

evo malo vise detalja nakon vecerasnjeg sastanka.u cetvrtak se pocinje sa skupom (da ne duzimo kako i zasto tad),ulaz za bikere je 400 dinara za sva cetiri dana,ulaz za pesake je 100 dinara.cena ulazamtj zakupa mesta za prodaju opreme i slicnih stvari je 2000 dinara.u cetvrtak popodne oko 16-17h bice spreman i bik za jelo,pice......pozvani su svi bikeri.

JELI TO ZNAČI DA JA SA APRILIA ATLANTIC 500 NEMOGU UĆI U KAMP ,A U UMAGU SU ME PUSTILI DA UDJEM  ::)>:(

;) ;) ;D ;D ;D

Pa ne bih ti znao reci  organizator se ne odaziva.  ???

• U prolazu, 70 postova

;) ;) ;D ;D ;D

Zavisi ako je neko veliki kao ti njemu ne treba ni ulaznica  ;D

• Svrati ponekad, 299 postova

ulaz za skutere je dozvoljen,ali misli se samo na skuter od 50ccm koje voze deca iz grada,ali naravno proci ce i oni u odredjenom periodu,nije za pesake.ovo je "privatna zurka" samo za bikere,tj motorase.dodjite svi.

izvinjavam se sto nisam ranije odgovorio ali smo u guzvi oko spremanja,sad sam dojurio kuci samo po torbu,bik se pece,putevi obelezeni,bina se montira.....gosti se cekaju

• In memoriam, 53 postova

sabac netreba propustiti iz prostog razloga sto su civijasi dobri domacini i vode racuna o svakom detalju u organizaciji.

i molio bi vas da djeru pretsednika ne forsirate sa alkoholom ako zelite da sve funkcionise ;D

zelim vam lepo vreme kao sto ce i biti i dobar provod.

ja ove godine nemogu prisustvovati ali doci ce neko od moje male skupine,veliki pozdrav za Civiju i sve one koi ce stici u taj naj cudni grad na balkanu.

• Svrati ponekad, 113 postova
  • Motocikl: BMW R1100RS

Kako su Civije bile najbrojniji na nasem skupu red je..

Evo nas krecemo coporativno,pa vidite sta cete sa nama ;D ;D

"MC SREM"

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Ja cu preko RAVNE GORE da krenem prema Sabcu pa kad stignem.

Ako ides trasom Zirovnica-KG-AR za Ravnu goru ti je najlepse preko Garaskog jezera i Belanovice do Ljiga. Odatle do Mionice i eto te gore. E sad, ako neces na Garase, onda iz AR ides preko Krusevice do Lazarevca, precicom. Znam da sve ovo odavno znas, a pisem da te u slucaju druge varijante ocekujem na kafi, medu i ostalom.

Srecno!

• U prolazu, 58 postova
  • Motocikl: CB1000R i B-KING

sad sam dosao kuci na kratko sa skupa da vam kazem da je skup do jaja i da ce biti naj skup u sezoni 4 dana, danas je bilo sigurno oko 200 motora a tek je cetvrtak mogu da zamislim  sta ce biti u subotu. bika smo pojeli malopre. kada se udje u letovaliste sa leve stane videcete kamp kucicu sa tendom i velikom zastavom BJ BIKERS tu se okupljaju clanovivec sam upoznao coveka sa nikom PIT dosao je iz nisa sa tdm i ostaje sva 4 dana legenda

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

vec sam upoznao coveka sa nikom PIT dosao je iz nisa sa tdm i ostaje sva 4 dana legenda

Covek je veliki ljubitelj BMW-a, ako ima neki privezak sa tim znakom, obradovao bi ga pokloncic...

• Banned, 993 postova
  • Motocikl: zx7r

Ja cu preko RAVNE GORE da krenem prema Sabcu pa kad stignem.

Ako ides trasom Zirovnica-KG-AR za Ravnu goru ti je najlepse preko Garaskog jezera i Belanovice do Ljiga. Odatle do Mionice i eto te gore. E sad, ako neces na Garase, onda iz AR ides preko Krusevice do Lazarevca, precicom. Znam da sve ovo odavno znas, a pisem da te u slucaju druge varijante ocekujem na kafi, medu i ostalom.

Srecno!

Ako si mu objasnio! Vozi tek preko 30 godina motor!

• Svrati ponekad, 299 postova

ja sam sutra oko 17h na susretu. A joj opet ta dosadna YU Grupa  :( ???

ne znam na sta mislis kada kazes opet.YU GRUPA u sapcu nije svirala preko 15 godina (njihove reci) poslednji put su svirali na radnoj akciji koja se odrzavala bas na mestu gde je sada skup,u tom okruzenju.

danas,u cetvrtak, posto sam radio na kapiji na naplati ulaza uslo je oko 400 motora,a sta ce dalje biti najbolje doci i videti

• Svrati ponekad, 430 postova

Jedna slika me je juce odusevila,vaspitaci sa gomilom predskolske dece u kampu da upoznaju motore i motorase.Slika ekstra i nekoliko bajkera sa upaljenim motorima koji na leru prolaze pokraj dece da ih neuplase.Video sam i par njih pokraj bika jer su dobili pozivnicu-Hajde omladinci da probate pecenog bika.Svaka cast SABAC

• Drug član, 2753 postova
  • Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM

Iz Civije su nam porucili da ako nas dodje manje od 40 - mi placamo bika !

Tako da ga oni placaju.

CocdP_img553421zm4.jpg

404.jpg

404.jpg

• Zainteresovan, 642 postova
  • Motocikl: Honda CBR 954

hocemo li u sabac na moto skup? HOCEMO

Kako necemo, bio juce i danas o5 idem, ali veceras nosim sator da mogu da prespavam ;)

• Drug član, 1020 postova
  • Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12

Sve pohvale na racun jucerasnjeg dana,stvarno ste se potrudili,bik na raznju,postavljeni stolovi,ljubazni konobari,mokri cvorovi,profesionalna bina i ozvucenje,dobra svirka.To bi trebalo da bude na svakom skupu i da postane normalna pojava.Da sve ne bude tako idealno pobrinuli su se clanovi kluba,njih nekolicina su pravili najvecu guzvu u kampu,nekontrolisana voznja,zatvaranje prolaza za druge goste u kampu,pucanje, navrtanje do ibera i  dokazivanja tipa ko je ovde glavni.Nadam se da danas i sutra to nece raditi a i ti Kurta trebao bi da im na to skrenes paznju.Sve ove kritike shvatite kao dobronamerne.Jos jednom sve pohvale i ponovo dokazujete da je vas motoskup jedan od najboljih u Srbiji.

• Drug član, 1187 postova
  • Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014

Ma nemam ja nista protiv YU Grupe, nego gde god da odem na neki susret uvek oni sviraju. Gledao sam ih milijardu puta pa su mi malo dosadili. Samo toliko. Krecem oko 16h. Mada mi se nesto ovde u NS vreme muti.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja