Buraz_Velja 0 Napisano Novembar 2, 2017 U prolazu, 30 postova Lokacija: Vlasenica Motocikl: Keeway Hurricane Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem sa svojim skuterom keeway hurricane 2t 50ccm pije nekoliko dana zezala me uljna pumpa nije bacala dovoljno dvotaktola pa klip me zezao.... uglavnom prolem je u tome sto posle toga skuter kad je hladan ide kao lud a cim se ugrije sporije i teze navlaci krajnu brzinu jos da naspomenem da mi je otisao el.saug i da sam ga iskljucio tj.raskacio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 97 Napisano Novembar 2, 2017 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem sa svojim skuterom keeway hurricane 2t 50ccm pije nekoliko dana zezala me uljna pumpa nije bacala dovoljno dvotaktola pa klip me zezao.... uglavnom prolem je u tome sto posle toga skuter kad je hladan ide kao lud a cim se ugrije sporije i teze navlaci krajnu brzinu jos da naspomenem da mi je otisao el.saug i da sam ga iskljucio tj.raskacioMislim da si sam dao odgovor- ako je nagoreo klip moze da bude problem, skini, promirglaj ako ima garezi pa vrati pa probaj. Nedostatak ulja ostavlja posledice.Sent from my CUBOT CHEETAH 2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...