Salezr023 0 Napisano Octobar 31, 2017 U prolazu, 6 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, nov sam na forumu pa izvinite ako ima nekih gresaka. Interesuje me vase misljenje o Burgmanu 125. Za par dana polazem za A1 kategoriju, pa razmisljam o kupovini ovog skutera. Pa me interesuje koje su mu prednosti, mane itd. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Novembar 1, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Velika kilaža za tu kubikažu. Mislim da je solidna muka i za delove... Prelistaj Teh. kutak, moguće da ima i tema o njemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15966 Napisano Novembar 1, 2017 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Sale Zaobidji 125-ce ili ti nista ispod 250ccm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Salezr023 0 Napisano Novembar 3, 2017 U prolazu, 6 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zaobisao bih ja 125 ali evo u ponedeljak tek polazem za A1 kategoriju, to mi je problem. U svakom slucaju hvala na odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...