Juan 97 Napisano Octobar 29, 2017 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me da li neko ima iskustva sa ovim skuterom, i na sta da obratim paznju prilikom kupovine? 98' god je u pitanju. Sent from my CUBOT CHEETAH 2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Octobar 30, 2017 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam cuo nista lose za taj model. ljudi su generalno zadovoljni. jedini minus po meni su male gume. Sad, sve zavisi koje pare covek trazi, ali generalno su medju jeftinijim a kvalitetnijim modelima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 97 Napisano Octobar 30, 2017 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam cuo nista lose za taj model. ljudi su generalno zadovoljni. jedini minus po meni su male gume. Sad, sve zavisi koje pare covek trazi, ali generalno su medju jeftinijim a kvalitetnijim modelima.350eSent from my CUBOT CHEETAH 2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Octobar 31, 2017 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, Juan said: 350e Sent from my CUBOT CHEETAH 2 using Tapatalk Ovoliko traze za 50kubika kineza. kupuj to ako je u dovoljno dobrom stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 97 Napisano Octobar 31, 2017 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ovoliko traze za 50kubika kineza. kupuj to ako je u dovoljno dobrom stanju.Hvala druzeSent from my CUBOT CHEETAH 2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...