mrle 8577 Napisano Octobar 27, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem štitnike za kolena, poželjno da idu i malo preko cevanice. Moja žena je uspela da padne na poligonu sa Horneta i povredi koleno. Vidim da na aliju ima već za 10-15e, ali dok stignu... a trebaju mi što pre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 27, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan 1000 din za kolena i laktove. Novi. Javi ako ti je interesantnoSent from my LG-H815 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8577 Napisano Octobar 27, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan jeste, imaš pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mindžake Merava 240 Napisano Octobar 27, 2017 Svrati ponekad, 259 postova Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, LuckyVladano said: 1000 din za kolena i laktove. Novi. Javi ako ti je interesantno Sent from my LG-H815 using Tapatalk Da li možda imate protektore za kolena koja stanu u džepove "Dig"-ovih i "Enter" pantalona? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 27, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za te konkretno pantalone.4 musterije su probale za neke njihove pantalone, dvojica uspeli dvojica ne. Problem sto DIG ne pravi dovoljno siroke nogavice na kolenima da mogu da se smeste protektori. Jedino da dodjes sa pantalonama da probamo da uglavimo pa da ih onda probas. Javi se koji sat pre dolaska. Radim nedeljom i radnim danima.PozzSent from my LG-H815 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mindžake Merava 240 Napisano Octobar 27, 2017 Svrati ponekad, 259 postova Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, LuckyVladano said: Ne znam za te konkretno pantalone. 4 musterije su probale za neke njihove pantalone, dvojica uspeli dvojica ne. Problem sto DIG ne pravi dovoljno siroke nogavice na kolenima da mogu da se smeste protektori. Jedino da dodjes sa pantalonama da probamo da uglavimo pa da ih onda probas. Javi se koji sat pre dolaska. Radim nedeljom i radnim danima. Pozz Sent from my LG-H815 using Tapatalk Ne živim u BG-u,ali mi sestra živi na NBG,pa čim prvom prilikom budem dolazio kod nje-javim se i doćiću kod Vas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosSani 148 Napisano Octobar 28, 2017 Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan 1000 din za kolena i laktove. Novi. Javi ako ti je interesantnoSent from my LG-H815 using TapatalkMeni je potrebna zastita za kolena od vetra, imate li tako nesto mozda? Nesto ovako recimo...https://www.louis.eu/artikel/louis-knee-warmer/205626Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mindžake Merava 240 Napisano Octobar 28, 2017 Svrati ponekad, 259 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, MilosSani said: Meni je potrebna zastita za kolena od vetra, imate li tako nesto mozda? Nesto ovako recimo...https://www.louis.eu/artikel/louis-knee-warmer/205626 Sent from my iPhone using Tapatalk Ima ih u "Pontis motori Kraljevo":https://goo.gl/EbFNjf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...