miksamgm 1068 Napisano Octobar 26, 2017 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Pre par dana nasao u garazi nove zadnje rubove za opel astru f hachbek,4 vrata Stoji mi godinama,jer je kupljeno novo da se zameni na astri koju je tast vozio,auto prodat pre 10godina,tadasnjem kupcu nismo dali uz auto jer nismo mogli da ih nadjemo. Sad me tema o ovoj astri f karavan na oglasu podsetila na to,pa ako neko vozi taj model 91-96 valjda sa 4 vrata,dobija na poklon zadnji levi i desni nov u osnovnoj boji,samo postarinu da plati. Ako je neko zainteresovan,slikacu i ubaciti slike. 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Novembar 4, 2017 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Vazi li jos uvek ponuda? Nedavno sam uzeo astru f hecbek sa 4 vrata, a na prolece/leto mi se javlja sredjivanje rubova, pa... Nenad Kladovo. POZZZ!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Novembar 4, 2017 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Pozz brat Rubovi su tvoji,jedino me nemoj drzati za rec koji dan cu uspeti da posaljem,ali do kraja ove nedelje tj do petka 90%. Evo sad sam ih nasao i slikao,ako ti odgovara saljem ti,ako ne,nikom nista. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Novembar 4, 2017 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Da, to su ti. Odgovaraju. Saljem ti podatke na pp, a ti posalji kada god budes imao vremena. Hvala unapred i POZZZ!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Novembar 4, 2017 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno. Javljam ti se telefonom taj dan kad budem slao,da znas da stizu sutradan,ako si na putu ili nesto da odlozimo ili da saljem. Pozz,ziv bio! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Novembar 10, 2017 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Rubovi su stigli danas. Sta reci, zahvaljujem na poklonu, naci ce svoju primenu u toku iduce sezone. Ostajem duzan cascavanje, cim se ukaze prilika... Veliki POZDRAV!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Novembar 11, 2017 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan odlicno! videcemo se nekad negde pa da sednemo na casicu razgovora ,ziv bio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...