Pavle21 1 Napisano Octobar 25, 2017 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drug mi ima skuter sprint exactly 49ccm i 1.9kw i ima bele table da li ja to smem da vozim sa kategorijom A1? U saobracajnoj pise da je vrsta vozila bicikla sa motorom. Pitao sam neke ljude i kazu da smem da vozim posto je bela tabla a ne zuta, sta je istina? Послато са SM-G850F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 248 Napisano Octobar 25, 2017 Svrati ponekad, 257 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da brigaš, ti sa A1 možeš da vozis motore do 125ccm. Tablica mu je bela jer je ona stara, tj. trajna. Sent from my HTC One M9 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2100 Napisano Octobar 25, 2017 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Da li ti pise am ili a1Послато са CUBOT_NOTE_S уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavle21 1 Napisano Octobar 25, 2017 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li ti pise am ili a1Послато са CUBOT_NOTE_S уз помоћ ТапатокаPise bicikla sa motorom nigde ne pise am ili a1Послато са SM-G850F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 248 Napisano Octobar 25, 2017 Svrati ponekad, 257 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ma brdy misli na to koju kategoriju ti imaš u svojoj vozačkoj dozvoli. Ovo je stara saobraćajna za trajnu registraciju. Ni u jednoj saobraćajnoj nećeš naći sa kojom kategorijom možeš da vozis to vozilo. To šta smeš da vozis piše ti u vozackoj dozvoli. To bi valjda i sam trebao da znaš ako si polagao. Sent from my HTC One M9 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavle21 1 Napisano Octobar 25, 2017 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma brdy misli na to koju kategoriju ti imaš u svojoj vozačkoj dozvoli. Ovo je stara saobraćajna za trajnu registraciju. Ni u jednoj saobraćajnoj nećeš naći sa kojom kategorijom možeš da vozis to vozilo. To šta smeš da vozis piše ti u vozackoj dozvoli. To bi valjda i sam trebao da znaš ako si polagao. Sent from my HTC One M9 using Tapatalk Imam dozvolu za A1, samo me zanima da li smem da vozim ovaj skuter Послато са SM-G850F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15443 Napisano Octobar 25, 2017 moto merkat °°, 4964 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Da mi je videti genijalca koji je 2008/9 klasifikovao vozilo kao bicikla sa motorom i stavio dva mesta za sedenje (moped i 1 mesto 2008 god.) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2100 Napisano Octobar 25, 2017 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Da mi je videti genijalca koji je 2008/9 klasifikovao vozilo kao bicikla sa motorom i stavio dva mesta za sedenje (moped i 1 mesto 2008 god.)Pravilnik je promenjen 2009, a za dva mesta sedenje sve zavisi.Послато са CUBOT_NOTE_S уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 947 Napisano Octobar 25, 2017 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Bicikl sa motorom je prekvalifikovan u moped, a moped i motocikl su dve razlicite stvari, a to mozes videti u Zakonu o bezbednosti saobracaja cl. 7 st. 1 t. 34. Deo ZOBS-a: Vozačke dozvole za kategorije motornih vozila Član 195 Vozačka dozvola izdaje se za upravljanje motornim vozilima, odnosno skupovima vozila sledećih kategorija: 1) AM - Mopedi, laki tricikli ili laki četvorocikli, 2) A1 - Motocikli čija radna zapremina motora nije veća 125 cm3 i snage motora do 11kW čiji odnos snage motora i mase vozila nije veći od 0,1 kW/kg i teški tricikli čija snaga motora ne prelazi 15 kW, itd 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavle21 1 Napisano Octobar 25, 2017 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bicikl sa motorom je prekvalifikovan u moped, a moped i motocikl su dve razlicite stvari, a to mozes videti u Zakonu o bezbednosti saobracaja cl. 7 st. 1 t. 34. 7. Vozačke dozvole za kategorije motornih vozila Član 195 Vozačka dozvola izdaje se za upravljanje motornim vozilima, odnosno skupovima vozila sledećih kategorija: 1) AM - Mopedi, laki tricikli ili laki četvorocikli, 2) A1 - Motocikli čija radna zapremina motora nije veća 125 cm3 i snage motora do 11Hvala Послато са SM-G850F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 947 Napisano Octobar 25, 2017 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Pavle21 said: Hvala Послато са SM-G850F уз помоћ Тапатока Nema na cemu, tu smo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...