TOUCUTTER71 189 Napisano Octobar 22, 2017 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav momci i devojke, pišem predlog sada jel nebi bio mali put, naime Od novog Sada do Italije Najbržom rutom, i onda bi počela vožnja, Preko Alpa, spuštanje dole i prelazak na desnu obalu italje, (glavne tačke bi bile) Lvignko italija, spavanje, Pa onda skoro do napulja(sigurno dva spavanja, kod napulja opet prelazak na jadransko moro i uzimanje Trajekta u Brindisij i Za grčku, Tokom tog puta oneti odluku po olasku u Grčku iz zBrindisija, gde biti na moru, i onda nazad za novi sad, klaičnom rutom, Do Soluna, Pa skopje.....Ovo je u grubim crtama, put bi trajao minimum 15 dana, i trebalo bi minimum 900eura,A sa pristojnim morem u <grčkoj 20 dana, i sve zajedno oko 1500 evra....ako ima neko zainteresovan da se ide u avgustu(najviše zbog vremenskih prilika a i završava se Fera Gosto, ugrčkoj počinju ne mali popusti SALE....Bila je jedna ekipa pre par godina na vrlo sličnom putu i sjajno im je bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4465 Napisano Octobar 23, 2017 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, TOUCUTTER71 je napisao: Pozdrav momci i devojke, pišem predlog sada jel nebi bio mali put, naime Od novog Sada do Italije Najbržom rutom, i onda bi počela vožnja, Preko Alpa, spuštanje dole i prelazak na desnu obalu italje, (glavne tačke bi bile) Lvignko italija, spavanje, Pa onda skoro do napulja(sigurno dva spavanja, kod napulja opet prelazak na jadransko moro i uzimanje Trajekta u Brindisij i Za grčku, Tokom tog puta oneti odluku po olasku u Grčku iz zBrindisija, gde biti na moru, i onda nazad za novi sad, klaičnom rutom, Do Soluna, Pa skopje.....Ovo je u grubim crtama, put bi trajao minimum 15 dana, i trebalo bi minimum 900eura,A sa pristojnim morem u <grčkoj 20 dana, i sve zajedno oko 1500 evra....ako ima neko zainteresovan da se ide u avgustu(najviše zbog vremenskih prilika a i završava se Fera Gosto, ugrčkoj počinju ne mali popusti SALE....Bila je jedna ekipa pre par godina na vrlo sličnom putu i sjajno im je bilo Dobar đir. Nešto te nema na forumu često pa eto prilika mi je da te i pozdravim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milx 129 Napisano Octobar 23, 2017 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Lepa tura!!! Imam malu sugestiju, kada si vec u Napulju produzi jos 60km do cuvene Amalfi obale od Salerna do Sorenta!!! Prelepa za voznju, uzivanje, kupanje...govorim iz licnog iskustva vozio sam je pocetkom septembra i bila mi je usputna stanica za Siciliju! Poseti Pompeiu, vulkan Vezuv, Kapri...bas dosta imas za videti!!! Amalfitana je prica za sebe!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1804 Napisano Octobar 23, 2017 Lovely jubbly, 903 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Italija je prelepa zemlja i kako god da isplaniras ostace nesto sto nisi obisao. U tome je mozda i draz jer uvek imas cemu da se vratis. Ferragosto bih ti sugerisao da izbegnes jer su guzve nezamislive. Na radiju sam cuo da je ove godine za taj vikend na autoputevima Italije bilo oko 10 miliona ljudi. 2 puta sam putovao na relaciji Beograd Milano zadnji vikend avgusta i oba puta proveo u kolima duze od 24h. Ako te zanima evo gde je sve ove godine bilo guzve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOUCUTTER71 189 Napisano Octobar 25, 2017 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan On 23.10.2017. at 7:15 AM, mile fazer said: Dobar đir. Nešto te nema na forumu često pa eto prilika mi je da te i pozdravim. Mile puno te pozdravljam, baš mi je drago što te čujem, nadam se da ste svi OK(mislim na tebe i tvoju porodicu, ai dan danas mi je ostala duboko u sećanju tvoja gostoprimljivost, još jednom puno pozdravljam Bio sam posle 2 godine na TWIN HORNU, ali se eto nismo sreli, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4465 Napisano Octobar 25, 2017 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan kada je sve prošlo ( moto susret ) u klubu su mi rekli da si bio a bio sam i ja u nekoliko dana ali ???? bice još dana za susrete. pozdrav i turu obavezno odradi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOUCUTTER71 189 Napisano Decembar 21, 2017 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan On 10/25/2017 at 3:40 PM, mile fazer said: kada je sve prošlo ( moto susret ) u klubu su mi rekli da si bio a bio sam i ja u nekoliko dana ali ???? bice još dana za susrete. pozdrav i turu obavezno odradi. Evo nekoliko fotki sa puta u Pulu,Prva i II i III fotka U Blizini Banja Luke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4465 Napisano Decembar 21, 2017 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan e da je na cesti Jajce do Bihaca malo više žešcih krivina bila bi u rangu sa magistralom. ako dolaziš 2018. nazovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Decembar 21, 2017 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan e da je na cesti Jajce do Bihaca malo više žešcih krivina bila bi u rangu sa magistralom. ako dolaziš 2018. nazovi.Mile imas pp ,moram ovako da te trgnem brmmm,brmmm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...