Endurac 958 Napisano Octobar 18, 2017 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo bih neki jeftin strat da me mine zelja tipa squier standrd, (vm, cv) ili npr kineza sx vscm 57 i sl. ... mogu da dam u zamenu mt2 pedalu kao novu sa fisk racunom. Moze i zamena za fender mim moj hamer doplata itd.... pozz;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Octobar 18, 2017 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo bih neki jeftin strat da me mine zelja tipa squier standrd, (vm, cv) ili npr kineza sx vscm 57 i sl. ... mogu da dam u zamenu mt2 pedalu kao novu sa fisk racunom. Moze i zamena za fender mim moj hamer doplata itd.... pozz;)Vidim da se razumes u gitare, imam jednu na tavanu klasicnu stara preko 30 god, kako da znam vredi li nesto.Послато са CUBOT_NOTE_S уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Octobar 18, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Postavi slike, ili mi posalji u pp raspitacu se. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1766 Napisano Octobar 19, 2017 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Ako je tačna i ako sviraš....normalno da vredi.Ako si mislio da imaš blago na tavanu..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...