Aleksa Vukadinovic 4 Napisano Octobar 18, 2017 U prolazu, 10 postova Lokacija: Srbija, Kralevo Motocikl: Baotian BT49-QT12 Prijavi odgovor kao problematičan zanima me koliko treba da bude odvrnut onaj sraf za stelovajne meni je sad trenutno odvrnut na jedan i po krug nzm da li je to dovoljno u putanju je baotian bt49-qt12 4t motor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ianullrich 53 Napisano Octobar 18, 2017 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Medoševac - Nis Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan jedan i po krug odvrnes, pa onda dodajes ili oduzimas, zavisno od toga kako ti radi i vuce 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksa Vukadinovic 4 Napisano Octobar 18, 2017 U prolazu, 10 postova Lokacija: Srbija, Kralevo Motocikl: Baotian BT49-QT12 Prijavi odgovor kao problematičan tako cu da uradim hvala na odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 25, 2017 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan sky trevis minareli 2t karburator novi tip-valda-ima elektricni saug bez onog donjeg metalnog prstena ,uputstvo kaže16f-6p. Majstor u ovlaštenom servisu kaze da šraf za smesu mora biti odvrnut pola kruga,na netu najcesce tvrde 1 ipo krug,covek-majstor koji prodaje karbove na netu tvrdi 0,75 kruga.Ako je motor nov kao moj 3500 km sve ispravno šta kaže knjiga. Šta je početna tačka od svih ovde navedenih.Ako stviš 1,5 kruga i svecica bude dobra i dobro ide da li treba nešto menjati ili je presiromašna smesa,ili se to uvek vidi na svecici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Novembar 25, 2017 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Zavisno od tipa karburatora tj dizni tj stel srafa i konusa (igle-spica) kao i navoja na srafu vrsis odvrtanje-zavrtanje i stelovanje smese. Niko ti ne moze reci 0.5 ili 1.5 ili 5 krugova odrni. Iskusan skuteras ili majstor znace da ti to uradi ili da te posavetuje. Pitanje koliko da stegnem pertle na patikama da me ne zuljaju a da mi ne spadnu patike? Kapiras? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...