bihacanin 0 Napisano April 16, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bihac BiH Prijavi odgovor kao problematičan Evo da malo predstavim naš moto klub: moto klub Karabaja osnovan je prije godinu dana i ovaj mjesec slavimo prvu godišnjicu i to malim roštiljem u Bihaću 27.04.2008. Kako je bilo na otvoru moto kluba pogledajte ovdje : http://karabajabihac.blogger.ba/arhiva/?start=30 Još nismo skupili dovoljno para da napravinmo i održavamo svoju stranicu ali i to je u planu a za to vrijeme koristimo blogger www.karabajabihac.blogger.ba i ove godine planiramo napraviti moto skup koji se treba održati 18,19,10. (jula) 07. 2008.godine sve ingormacije možete potražiti na pomenutom blogeru. e još sam zaboravio e-mail: karabajabihac@yahoo.com za sva pitanja dogovore i slično. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GVOZDENA 2 2 Napisano April 16, 2008 U prolazu, 1 post Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bubba Zanetti 1 Napisano April 16, 2008 U prolazu, 5 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano April 16, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo zemljaci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano April 17, 2008 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan PozdraW za bikere iz Bihaca od Warriorsa!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledeni 14 Napisano Maj 17, 2008 Svrati ponekad, 171 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Evo da malo predstavim naš moto klub: moto klub Karabaja osnovan je prije godinu dana i ovaj mjesec slavimo prvu godišnjicu i to malim roštiljem u Bihaću 27.04.2008. Kako je bilo na otvoru moto kluba pogledajte ovdje : http://karabajabihac.blogger.ba/arhiva/?start=30 Još nismo skupili dovoljno para da napravinmo i održavamo svoju stranicu ali i to je u planu a za to vrijeme koristimo blogger www.karabajabihac.blogger.ba i ove godine planiramo napraviti moto skup koji se treba održati 18,19,10. (jula) 07. 2008.godine sve ingormacije možete potražiti na pomenutom blogeru. e još sam zaboravio e-mail: karabajabihac@yahoo.com za sva pitanja dogovore i slično. neznam jeste li i ove godine u dogovoru sa fenixom iz b.k kako sam cuo 17,jula pocinje motorijada u bosanskoj krupi a zavrsava 19, ili ipak grjesim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledeni 14 Napisano Maj 17, 2008 Svrati ponekad, 171 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj Evo da malo predstavim naš moto klub: moto klub Karabaja osnovan je prije godinu dana i ovaj mjesec slavimo prvu godišnjicu i to malim roštiljem u Bihaću 27.04.2008. Kako je bilo na otvoru moto kluba pogledajte ovdje : http://karabajabihac.blogger.ba/arhiva/?start=30 Još nismo skupili dovoljno para da napravinmo i održavamo svoju stranicu ali i to je u planu a za to vrijeme koristimo blogger www.karabajabihac.blogger.ba i ove godine planiramo napraviti moto skup koji se treba održati 18,19,10. (jula) 07. 2008.godine sve ingormacije možete potražiti na pomenutom blogeru. e još sam zaboravio e-mail: karabajabihac@yahoo.com za sva pitanja dogovore i slično. neznam jeste li i ove godine u dogovoru sa fenixom iz b.k kako sam cuo 17,jula pocinje motorijada u bosanskoj krupi a zavrsava 19, ili ipak grjesim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
athens 1 Napisano Maj 21, 2008 U prolazu, 6 postova Lokacija: futog Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav prijateljima sa une od beje iz classic wheels futog vojvodina na reci dunav, jednom davnom sam se okupao na uni , valjda cu oped a vi dodjite na corbu na dunav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledeni 14 Napisano Maj 21, 2008 Svrati ponekad, 171 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj pozdrav prijateljima sa une od beje iz classic wheels futog vojvodina na reci dunav, jednom davnom sam se okupao na uni , valjda cu oped a vi dodjite na corbu na dunav pozdrav prijatelju ove godine u julu imces priliku da se okupas na uni kao i svi ostali koji budu dosli ,ja licno mislim da ce ove godine motorijada biti super dobra velike su pripreme u toku .mozes prvo da dodzes u bosansku krupu a zatim da se preselis kod nasih prijatelja iz bihaca, u svakom slucaju svi su dobro dosli ko voli nek izvoli mk fenix-karabaja -bihac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bajasw 0 Napisano Jun 4, 2008 U prolazu, 7 postova Lokacija: Valjevo city Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav od MC "Slow Wheels" i dobrodosli. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bihacanin 0 Napisano Jun 30, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bihac BiH Prijavi odgovor kao problematičan Neznam dali griješim pa molim admine da prebace post u koliko je na pogrešnom mjestu. Dakle MK Karabaja Bihać vas pozivaju na II moto-skup u našoj organizaciji sve detalje imate na letku a ako kome trebaju dodatne informacije neka nas kontaktira preko e-mail-a : karabajabihac@yahoo.com ili na +387 61 370 378 Janda (može i SMS) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jun 30, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bihacanin 0 Napisano Jul 2, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bihac BiH Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam jednu pozitivnu kritiku a to je da nisam stavio kartu kako do nas pa evo dok ne neđem nešto kratko objašnjavanje kako do nas... Ako idete iz pravca plitvičkih jezera preko graničnog prelaza Izaćić: samo pravo prema gradu kad dođete do INTEREX-a (velika reklama vana sa desne strane) na toj raskrsnici skrečete LJEVO i samo pravo nakon cca 500-600 metara mi smo tu sa Desne strane. Ako idete iz pravca Bosanskog Novog (preko Dvora): onda samo pravo kroz B. Krupu prema Bihaću na velikoj raskrsnici srenite DESNO (putokaz prema GP. Izaćić, Zagreb RH) i trebalo bi da prođete pored ROBOT-a i onda samo pravo nakon cca 1-1,5 km mi se nalazimo sa LJEVE strane. Ako idete iz pravca Bosanskog Petrovca onda: na semaforu idete LJEVO i samo pravo (ovo pravo se odnosi na ulicu sa pravom prvenstva) idete prema GP Izaćić i morate naići na reklamu INTEREX-a koja vam je sad sa Desne strane e tu srenite LJEVO i nakon 500 - 600 m ni se nalazimo sa desne starne za sve one kojima ovo zvuči prekomplikovano pitaj te nekoga za bivši Carinski terminal. ili u krajnjem slučaju +387 61 370 378 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bajasw 0 Napisano Jul 3, 2008 U prolazu, 7 postova Lokacija: Valjevo city Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav od MC "Slow Wheels" vidimo se negde na susretu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nandy 0 Napisano Jul 16, 2008 U prolazu, 9 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav.Necu stici na susret ali u planu nam je da dodjemo pocetkom septembra na vas sajam.Nazalost kolima dolazim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledeni 14 Napisano Avgust 3, 2008 Svrati ponekad, 171 postova Prijavi odgovor kao problematičan uzeli ste nas datum ali nema veze kod nas je ipak bilo bolje!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bihacanin 0 Napisano Avgust 4, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bihac BiH Prijavi odgovor kao problematičan Za termin ste sami krivi a gdje je bilo bolje neka odluče posjetioci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledeni 14 Napisano Avgust 4, 2008 Svrati ponekad, 171 postova Prijavi odgovor kao problematičan u pravu si kolega nek drugi odluce a za termin necemo diskutovati ovdje jer nisi u pravu lijep pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...