Nedim.Nedda 5 Napisano Octobar 8, 2017 U prolazu, 30 postova Lokacija: Srebrenica - Milići Motocikl: Yamaha r6 2005 / Suzuki GS 850 G Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima , imam jedno pitanje iskljucivo za clanove koji imaju iskustva sa preradom navedenog motora. Dakle, imam zadnje vile od Kawasakia zx750 '91 i htio bi ga ugradit na Yamahu FZR 600 '89 pa me zanima dal je izvodljivo, odgovara li bar priblizno itd.. Svaki savjet dobrodosao. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Octobar 9, 2017 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Dok čekamo nekoga ko možda zna jel to uopšte može, možemo li mi ostali znati zašto, šta hoćeš da postigneš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nedim.Nedda 5 Napisano Octobar 11, 2017 U prolazu, 30 postova Lokacija: Srebrenica - Milići Motocikl: Yamaha r6 2005 / Suzuki GS 850 G Prijavi odgovor kao problematičan On 10/9/2017 at 2:26 PM, arnyman said: Dok čekamo nekoga ko možda zna jel to uopšte može, možemo li mi ostali znati zašto, šta hoćeš da postigneš? Htio bi da postavim malo siru felgu jer je moja zadnja 18" a sirina gume 130. On 10/9/2017 at 3:06 PM, štampar said: Колико се сећам на ФЗР 600 се уграђивао точак од 17'' уместо оригиналног 18'' и гума веће димензије.Не могу се сетити тачно али мислим да се уз тај точак преузимала и виљушка од ФЗР 1000...тако се ''добијало'' на изгледу због ширине задње гуме ... Нек ме исправи неко ако грешим али мислим да је тако било и преправка је била једноставна.Дал'је неко стављао виљушку од Кавасакија стварно не знам али се то наравно може ''набуџити'' Hvala druze na savjetu. Previse su siroke ove zadnje vile od kawasa i ne odgovaraju nikako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Octobar 12, 2017 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan onda ti je jednostavnije da malo vise istrazujes i da nadjes tocak koji odgovara tvojoj viljusci, jer sigurno ima nesto, nego da menjas i viljusku, nepotrebna komplikacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Octobar 12, 2017 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Nema toga što se ne može napraviti, stvar je samo volje, želje i financija ... Ja sam stavljao na staru ramu od Z900 vilicu od zxr-a i felgu od ducatija sport classic (žičanu) ... originalna guma 120, sad 190 .. i sve u savršenom centru i balansu .. .. da ne kažem da je i prednja vilica sa originalnih fi34 skočila na fi 42 USD Stavljao sam na malog bandita vilice od R1.. i zadnju i prednju .. I još puno toga ... znači da se može, samo kao što rekoh, isplati li se ?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...