LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 24, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan ode sapunica na drugu stranu... A da zakljucate vise i ovu temu? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16219 Napisano Octobar 24, 2017 Misbehave Responsibly, 1646 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Nevezano za konkretnu temu; nevezano za konkretne aktere; moje principijelno razmišljanje; zaključavanje neke teme zato što postoji neslaganje između sagovornika mi liči na komunistički način rešavanja problema; zabraniš da se o nečemu priča, gurneš problem pod tepih i kao sve OK. Šatro OK do prve naredne prilike. Ja toliko; bez ikakvih pretenzija. 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14998 Napisano Octobar 24, 2017 moto merkat °°, 4942 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Znaci GS-u ipak puca kardan iako je gurnut pod tepih 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1785 Napisano Octobar 24, 2017 abc, 895 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 22 minutes ago, bdada said: Znaci GS-u ipak puca kardan iako je gurnut pod tepih Puca od zdravlja 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikmir 149 Napisano Octobar 25, 2017 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: chicago Motocikl: Honda st1300 bmw r1200 rt Prijavi odgovor kao problematičan Švabsko djubre Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Octobar 25, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Nevezano za konkretnu temu; nevezano za konkretne aktere; moje principijelno razmišljanje; zaključavanje neke teme zato što postoji neslaganje između sagovornika mi liči na komunistički način rešavanja problema; zabraniš da se o nečemu priča, gurneš problem pod tepih i kao sve OK. Šatro OK do prve naredne prilike. Ja toliko; bez ikakvih pretenzija.Ne aludirajuci ni na jedan konkretan slucaj nekad je bolje ostati nedorečen Jer Imas neslaganje i ‘neslaganje’. A neki se već frljaju fekalijama da bi bolje se izrazili. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 25, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Nevezano za konkretnu temu; nevezano za konkretne aktere; moje principijelno razmišljanje; zaključavanje neke teme zato što postoji neslaganje između sagovornika mi liči na komunistički način rešavanja problema; zabraniš da se o nečemu priča, gurneš problem pod tepih i kao sve OK. Šatro OK do prve naredne prilike. Ja toliko; bez ikakvih pretenzija.Zasto mislis da je to komunisticki sistem? Ne znam da li znas da u USA kada predsednik dolazi u neko mesto onima koji hoce da demonstriraju protiv njega je bilo/jeste zabranjeno da se postave duz trase njegovog prolaska nego koju ulicu dalje (informacija od pre 4-5 godina)Sent from my LG-H815 using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Octobar 25, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Neki bi to nazvali odrzavanjem reda i mira. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7788 Napisano Octobar 25, 2017 -, 1762 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pa i Ameri (administracija) su komunisti... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Octobar 25, 2017 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, LuckyVladano je napisao: Zasto mislis da je to komunisticki sistem? Ne znam da li znas da u USA kada predsednik dolazi u neko mesto onima koji hoce da demonstriraju protiv njega je bilo/jeste zabranjeno da se postave duz trase njegovog prolaska nego koju ulicu dalje (informacija od pre 4-5 godina) Sent from my LG-H815 using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16219 Napisano Octobar 25, 2017 Misbehave Responsibly, 1646 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan @Šumadinac ^ (u prevodu, vrh komentar) . A kraj klip (od 1:02) - priceless. @Savan Opet da kažem, jer isto važi; "Nevezano za konkretnu temu; nevezano za konkretne aktere; moje principijelno razmišljanje". Održavanje reda i mira (i poretka) je u redu . Samo traži izvesnu fleksibilnost i suptilnost u pristupu. Da red i mir ne bi postali Tri karte za Holliwood. Otvoriš neku temu - jeste tvoja a i nije. Onog trenutka kada je u etru, počinje da živi svoj život. Tema je, skoro pa kao, tvoje dete; ti želiš da ga usmeravaš i oblikuješ onako kako želiš/misliš da je najbolje. Ali mu nisi gospodar života i smrti. Priča je kao voda; zapušiš ovde, procuri na drugom mestu. Slično važi i za Admine/vlasnika Sajta. Njihovo je čedo, njihova je ekonomija - njihova je uređivačka politika. Njihovo je sve, a njihovo je i ništa. Postoje ako postoje korisnici. Nemam razloga da ne verujem da je i njima, kao i meni, u interesu da Sajt bude kvalitetniji. Kvalitet se ne dobija unisonošću nego raznolikošću. I poimanjem činjenice da korisnici ovog sajta nisu mala deca, čak i kada se ponekad tako ponašaju. @LuckyVladano Nisam baš shvatio smisao tvoje paralele; nekako mi ne ide da finog čoveka kakav je VladaSD porediš sa nekim belosvetskim bitangama . 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 25, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan [mention=30401]Šumadinac[/mention] ^ (u prevodu, vrh komentar) . A kraj klip (od 1:02) - priceless. 2: [mention=32893]Savan[/mention] Opet da kažem, jer isto važi; "Nevezano za konkretnu temu; nevezano za konkretne aktere; moje principijelno razmišljanje". Održavanje reda i mira (i poretka) je u redu . Samo traži izvesnu fleksibilnost i suptilnost u pristupu. Da red i mir ne bi postali Tri karte za Holliwood. Otvoriš neku temu - jeste tvoja a i nije. Onog trenutka kada je u etru, počinje da živi svoj život. Tema je, skoro pa kao, tvoje dete; ti želiš da ga usmeravaš i oblikuješ onako kako želiš/misliš da je najbolje. Ali mu nisi gospodar života i smrti. Priča je kao voda; zapušiš ovde, procuri na drugom mestu. Slično važi i za Admine/vlasnika Sajta. Njihovo je čedo, njihova je ekonomija - njihova je uređivačka politika. Njihovo je sve, a njihovo je i ništa. Postoje ako postoje korisnici. Nemam razloga da ne verujem da je i njima, kao i meni, u interesu da Sajt bude kvalitetniji. Kvalitet se ne dobija unisonošću nego raznolikošću. I poimanjem činjenice da korisnici ovog sajta nisu mala deca, čak i kada se ponekad tako ponašaju. [mention=10434]LuckyVladano[/mention] Nisam baš shvatio smisao tvoje paralele; nekako mi ne ide da finog čoveka kakav je VladaSD porediš sa nekim belosvetskim bitangama .Ma jok bre, o mom drugaru VladiSD mislim sve najbolje. Hteo sam samo da kazem da ne treniraju samo komunisti jednoumljeSent from my LG-H815 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 25, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan (Ameri, Rusi i tako ti odnosi)Sent from my LG-H815 using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Octobar 25, 2017 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, Arso je napisao: Aman bre ljudi bilo i prošlo. a baš. ajmo dalje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3094 Napisano Octobar 25, 2017 Samo nek je neki cirkus, 792 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Nemoš ni gulaš skuvat da se nebi pre poklali, jbte. Man'te se podjebavanja, bar ovde oko kotlića. Mile, ajmo rezat luka. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 27, 2017 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, nije admin ni jedan zakljucao temu...ja sam je zakljucao, jer sam je ja i otvorio, ali je otisla drugim pravcem .... Zahvalio sam se svima, snagu , volju i zelju, umesto da se pravdam i da uveravam druge, trosim na organizaciju i lepse stvari. 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...