kanda82 59 Napisano Octobar 7, 2017 U prolazu, 79 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: suzuki rf600r Prijavi odgovor kao problematičan Motor bez ulaganja. Zamenjeno ulje pre 1000km iphone 15.50BMC filter(100€), zamenjeno ulje u stapovima odradjeno komplet ogibljenje. Zamenjen antifriz i kociona tecnost pred sezonu. Gume zamenjene pre 2000km. Zadnja pireli super diablo sc2 prednja dunlop supersport M isto sc2.Pred sezonu zamenjen pogonski lanac RK 532(200€)Od estetike ima jedino malo ulaganje na repu naprslina sela devojka sa pozamasnom guzom pa jbg.( Dobra guza) heheh.Zamenjene rucice gasa,kocnice,kvacila i kocione posude njih ne svrstavam u opremu jer su kineskog porekla.Auspuh marke scorpion nije kinez, polovan uzet (200€) brutalan zvuk .tako kazu ja ga cujem samo na motoru dok sam i dobro se cuje a drugi kazu da izuva heheh.Sve sto je skinuto sa motora imam fabricko nije osteceno krseno itd.( Rucice gasa, rucice kocnice i kvacila, kocione posude, auspuh).Vlasnik sam tri sezone i vreme je da se predje na nesto jace. Moguca zamena za yamahu fz 1. Ili za kola uz vasu doplatu. Kilometraza prava: 47000km. Ja sam ga uzeo od drugog vlasnika sa 27000km Cena : 3500€ Znam da nije mesto za oglas. Pri tom bi zamolio admina da mi prebaci oglas u oglase za prodaju, nemam mogucnost zbog nedovoljno postova. Hvala. Pozzzz Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22195 Napisano Octobar 7, 2017 Integrisan, 9554 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Poznajem vlasnika i motor, oboje pouzdani! Kao sto se sa slika vidi, yamaNa je udisala vazduh transalpine i transfagarasana... Nogostup "trljnuo" krivinu staze u Brnu, pozirala sa mojom Hondom... R6 u dobroj kondiciji, moja iskrena preporuka! Pozdrav Nenad. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14654 Napisano Octobar 7, 2017 moto merkat °°, 4905 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Kako si telefon ugurao u karter? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kanda82 59 Napisano Octobar 7, 2017 U prolazu, 79 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: suzuki rf600r Prijavi odgovor kao problematičan Da zaboravih kontakt 060 4050800 - kandaPoslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22195 Napisano Octobar 7, 2017 Integrisan, 9554 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Endoskopska kamera HD rezolucije druze bdada-o! Hhhhhh.... Ko dodje da pazari moz" da baci oko i na cilindre iznutra! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22195 Napisano Octobar 7, 2017 Integrisan, 9554 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22195 Napisano Octobar 13, 2017 Integrisan, 9554 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da sam znao da ce ovakva pomama i svadja izbiti medju forumasima ne bih ni sugerisao postavljanje oglasa ovde! Nemojte se otimati ljudi! Idemo up! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...