Jump to content

Moto Zajednica

MK"IL PARADISO"ISTOCNO SARAJEVO 20,21.i 22 JUNI 2008.

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 118 postova

Izmena plana: od 16 do 22 pratim biciklisticke trke kroz Srbiju i Republiku Srpsku pa videcemo se na Palama dva dana ranije.Inace kraj trke je 22 u Kragujevcu.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 73 postova
  • Motocikl: BMW R 1200 GS

Pozdrav svima!Kum i ja smo veoma zainteresovani za dolazak u Istocno Sarajevo ali bi nam trebalo malo vise informacija  ako je moguce.Zanima nas otprilike sledece;da li moze preko organizatora da se obezbedi povoljno neki krevetac spavanje ili je predvidjen samo kamp,koliko ima km od Novog Sada i za koje vreme se moze stici , naravno nekom normalnom voznjom i ostalo sto vam padne na pamet a moglo bi da koristi da se lakse odlucimo da krenemo na put.Hvala unapred na informacijama i da je zdravjla i para pa da se vidimo!s

Ovako,mi smo vec obezbijedili prenociste u hotelu "Beograd",po cijeni od 15 eura po krevetu,hotel je odlican,nalazi se u neposrednoj blizini kampa,u 4 privatna prenocista je obezbjedjeno spavanje za 10 eura,a sve je na par stotina metara od mjesta odrzavanja skupa.

Iz Novog sada do Istocnog Sarajeva ima oko 320 km,put je izuzetan pa se nekom neusiljenom voznjom ,sa odmorima ,dolazi za oko 5 sati,ukljucujuci i vrijeme izgubljeno na granici.Od dokumenata vam je potrebna LK,zeleni kartoni ,ako se motor ne vodi na ime vozaca,medjunarodna punomoc,dobija se u AMS(bar kod nas je tako)i kod nas ste!

Naj bolji put za voznju je preko Sabca ,Loznice,Zvornika,vlasenice,Han Pijeska,Sokoca i dolazite u Istocno Sarajevo!

• Drug član, 1187 postova
  • Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014

Jel ima neko da bi isao iz NS? Da ne idem sam. I jel neko moze da mi ostavi neki kerevet? Nije bitna cena, nego samo da spustim glavu i da malo dremnem. Hvala u napred. Nikola 062/770001

• U prolazu, 73 postova

Braco,mi smo rezervisali sve hotele i prenocista u Istocnom Sarajevu,tako da problema nece biti sto se tice smestaja!Cak smo u jednom hostelu koji je kilometar udaljen od kampa rezervisali 4 sobe od po 25 kreveta,a u kampu ima mjesta za bar 200 satora!Ko je bio prosle godine moze da potvrdi ovo sto pisem,a kamp je takav da se covjeku ne da ici iz njega.

• Svrati ponekad, 164 postova
  • Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36

Meni se potrefilo da bas u to vrijeme imam radnicke sportske igre na jahorini. Koliko je to daleko od Jahorine i koji bi mi put preporucio?

• U prolazu, 73 postova

Meni se potrefilo da bas u to vrijeme imam radnicke sportske igre na jahorini. Koliko je to daleko od Jahorine i koji bi mi put preporucio?

Sa Jahorine kad krenes ka Palama na prvoj raskrsnici(Trianga)skrenes lijevo,preko Brusa,Trebevica,Vraca(koristis ratni put za Sarajevo)dolazis kod nas na skup.Imas oko 20 kilometara,lijepog puta.U zdravlje pa se vidimo!!!Pozdrav

• U prolazu, 1 post
  • Motocikl: HONDA SILVER WING 600

Braco,mi smo rezervisali sve hotele i prenocista u Istocnom Sarajevu,tako da problema nece biti sto se tice smestaja!Cak smo u jednom hostelu koji je kilometar udaljen od kampa rezervisali 4 sobe od po 25 kreveta,a u kampu ima mjesta za bar 200 satora!Ko je bio prosle godine moze da potvrdi ovo sto pisem,a kamp je takav da se covjeku ne da ici iz njega.

Pedja ajde molim te rezervisi mi tu jednu sobu u privatnom smjestaju (SUBOTA),dolazi nas dosta ali samo za sebe mogu da garantujem .ako bude jos neko zaint. za sobe javicu se . ako te nebude mrzilo, mada znam da ste u frci javis mi na +387 65 563 996 GOJKO ,

Ja druze idem NS-SA-LO-Zvornik-....... Mada mozda i promenim marsutu. Recite gde se skupljate i kada? Krecem u petak oko podneva.

A jel moze neko da mi da br ko ce biti tamo pa da se druzimo. Posto ja u SA ne poznajem nikog, a krecem sam.  Pa cisto da mogu sa nekim piwo da popijem.

Moj tel je +38162/770001 i +38165/8001582  KAWA - Nikola

Evo usao u stan pre par minuta i odmah da Vam se javim. Mislim sta reci. Ja sam morao da se vratim inace  bih ostao i sutra. Put prelep, vreme idealno ljudi predivni. Upoznao dosta ljudi, video se sa nekim starim drugarima. Sve u svemu jedan lep boravak. Clanovi kluba su predivni ljudi. Brinulisu se o svemu i o svakom gostu. Hvala svima na gostoprimstvu. Sledece godine idem opet.

post-763-12878999706845_thumb.jpg

post-763-12878999707327_thumb.jpg

post-763-12878999707665_thumb.jpg

post-763-12878999708_thumb.jpg

post-763-1287899970843_thumb.jpg

post-763-1287899970882_thumb.jpg

post-763-12878999709167_thumb.jpg

post-763-12878999709504_thumb.jpg

post-763-12878999709933_thumb.jpg

post-763-12878999710415_thumb.jpg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja