SQTR 636 Napisano Septembar 28, 2017 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 464 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem jedva koriscenu YAMAHU sa 61 dinamickom dirkom tj. ponasa se kao klavir. Ima sklopivi stalak. Cerku je proslo interesovanje za muziku pa bi da udje u svet fotografije. Moze zamena za dobar foto aparat sa dodatnim objektivom. Cena 200€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Septembar 28, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja trazim za cerkicu nesto, mozes li mi reci koliko oktava ima sint Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 630 Napisano Septembar 28, 2017 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, fanky je napisao: Ja trazim za cerkicu nesto, mozes li mi reci koliko oktava ima sint 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Septembar 29, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan To nam odgovara, moze neko gledanje za vikend 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 636 Napisano Septembar 29, 2017 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 464 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Moze, evo broj 063.325.526 Ja sam ga uzeo sa namerom da deca pocnu casove klavira (taj su mi model preporucili u skoli) koji nikad nisu zakazani vec sam ja jedini pokusavao da otkrijem skriveni talenat. Nista od toga. cujemo se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Septembar 29, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Steta Uvek mi je lepo videti klince sa muzickim instrumentom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 636 Napisano Septembar 30, 2017 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 464 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Prodato! Srecno novoj vlasnici! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...