Mr_Wolf 2055 Napisano Decembar 26, 2021 Drug član, 809 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan U Češkoj je to relativno poznata prevara po istom principu kao što i Mađari nadrkavaju cenu po osnovu kursne razlike. Po pravilu na svakom prelazu imaju automate za vinjete, ali su uglavnom dobro sakriveni. Evo ga jedan video na temu: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Decembar 26, 2021 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan U Ceskoj uopste nije postojala mogucnost da se kupi drugacije nego sto sam naveo i cena je tacna u cent, sa kartice, bez provizije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Decembar 26, 2021 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hrvati imaju dobar -pravi kurs ako se plaća u devizama a makedonci katastrofalan kurs.Tako da u makedoniji plaćai samo u denarima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Decembar 26, 2021 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, Mr_Wolf je napisao: kao što i Mađari nadrkavaju cenu po osnovu kursne razlike. Ulaz u madjarsku iz rumunije, dao 20e a dobio kusur 5,10e. Jednom me izuli na pumpi jer sam pun rezervoar goriva platio u eurima. Od tad samo kartica i nema greske. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1781 Napisano Decembar 26, 2021 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Hrvati imaju dobar -pravi kurs ako se plaća u devizama a makedonci katastrofalan kurs.Tako da u makedoniji plaćai samo u denarima.Samo karticaSent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...