SlobaBt 9 Napisano Septembar 24, 2017 U prolazu, 10 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Tomos BT 50 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo bajkeri. Zovem se Slobodan, 2000 sam godište i dolazim iz Surčina. Trenutno vozim BT-a, koji mi je prvi "pravi" motor posle kevinog automatika :D. Tjunirao sam ga sam, ide kao blesav, samo nemam gde da ga testiram. Hoću da g dovedem u fabričko stanje pa da ga prodam i kupim nešto 4t jer sam se upisao za a1 i hoću da imam nešto čime mogu svaki dan u školu . Veliki pozdrav 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Septembar 24, 2017 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i samo napred. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisG 16 Napisano Septembar 24, 2017 U prolazu, 79 postova Lokacija: Turija Motocikl: Suzuki GS500E da ne kazem crveni Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao kolega 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra951 10 Napisano Septembar 24, 2017 U prolazu, 26 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: Yamaha Virago 535 - zvana "Bjuti" Prijavi odgovor kao problematičan Generacijo, dobrodosao Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...